Silivri İlçe Birinciliği Satranç Turnuvası başarıyla tamamlandı

Silivri İlçe Birinciliği Satranç Turnuvası başarıyla tamamlandı

28.09.2017 11:34:08

Türkiye Satranç Federasyonu Silivri Temsilciliği tarafından düzenlenen Silivri İlçe Birinciliği Satranç Turnuvası hafta sonu Silivri AVM'de yoğun katılımla düzenlendi.

Satranç turnuvasının açılışına İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emrah Babuşçu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şen, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ferhat Gezeren ile ilçe yöneticileri katılanlar arasındaydı. Satranç Federasyonu Silivri Temsilcisi Talha Emre Akıncıoğlu protokol katılımcılarını teşekkür plaketi ile onurlandırdı.
Silivri İlçe Birinciliği Satranç Turnuvası ödül töreni ile tamamlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bisiklet hediye edilen turnuvaya katılan tüm sporculara Satranç Federasyonu Silivri Temsilcisi Talha Emre Akıncıoğlu teşekkür etti ve dereceye giren sporculara başarılarının devamını diledi.
Akıncıoğlu ayrıca Baş Hakem Hikmet Bağcı nezdinde hakemler İbrahim Şahin ile İlhan Gannemoğlu'na da ayrı ayrı teşekkürlerini iletti. Türkiye Satranç Federasyonu Silivri Temsilciliği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası hazırlıklarına başladı bile.

YORUM YAP