Silivri Hikayesi başlıyor...

Silivri Hikayesi başlıyor...

29.03.2017 09:43:22

Gazete Silivri İmtiyaz Sahibi İbrahim Yücal, Silivri'nin tarihsel, coğrafi ve yöresel açıdan en yeni ve en net görüntülerinin yer aldığı, hayatın kare kare paylaşıldığı bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Silivri'nin bütün mahallelerinde gerçekleştirilecek çekimler sonrasında mahalle halkının günlerini nasıl geçirdiği, geçmişten bugüne kadar gelen hikayeleri, örfleri, ananeleri, mahalleye has yemekleri ve benzeri her şey Silivri Hikayesi'nde hayat bulacak.

DRONE GÖRÜNTÜLERİYLE SİLİVRİ
Silivri Merkez dahil bütün mahallelerde bulunan tarihi yerlerin daha önce hiç duyulmamış hikayelerinin de yer alacağı projede kah gülecek, kah duygulanacak, kah da şaşıracaksınız. Kendi müziği, kendine has birçok özelliği olacak projede Silivri'nin en güncel drone ile çekilmiş görüntülerine de yer verilecek. Gazete Silivri ailesi, projeyi yaz aylarında tamamlayacak. Silivri Hikayesi, Silivri Belediyesi Önder Yılmaz Sahnesinde gerçekleştirilecek galada siz Silivrililer ile buluşacak. Maddi, manevi bu proje de yer almak istiyorsanız iletişim için 0531 597 17 19 no'lu numaradan ve ibrahimyucal@hotmail.com adresinden yetkiliye ulaşabilirsiniz...

YORUM YAP