Silivri, Halk Arenasına ev sahipliği yaptı

Silivri, Halk Arenasına ev sahipliği yaptı

13.03.2018 09:57:57

Halk Arenası'na Silivrililer yoğun katılım gösterdi, programda yapılan yorumları kalabalıklar sonuna kadar ilgiyle takip etti.

Usta Gazeteci Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu, köşe yazarı Yılmaz Özdil ile tiyatro sanatçısı Müjdan Gezer'in değerli yorumlarıyla iştirak ettiği Halk Arenası programı, Cuma akşamı Silivri'de Mega Saray'dan canlı olarak yayınlandı.
Silivri Belediyesi ve Başkan Özcan Işıklar'ın evsahipliğinde hazırlanan program çekimlerine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Çekrezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın yanı sıra CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, Büyükçekmece CHP İlçe Başkanı, DP Silivri İlçe Bakanı Halide Avlu, meclis üyeleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş iştirak etti.
Akörenli annesi dolayısıyla bölgeye aşinalığına dair sık sık program boyunca vurgu yapan Dündar, Silivri'de yerel yönetimin çalışmalarından da övgüyle söz etti. Tiyatro sanatçısı Müjdan Gezen, İstanbul'da önceden ilan edilen oyunundan sebep programa ancak ikinci bölümde katıldı.
Seçim ittifakları, Afrin Operasyonu, seçim güvenliği ve AK Parti politikaları ile Cumhurbaşkanının güncel açıklamalarının masaya yatırıldığı program yaklaşık olarak üç saat devam etti. Dinleyiciler tartışmaları büyük bir ilgi ile program süresince takip etti.
Program sonunda Işıklar, günün anısına Halk Arenası ekibine Silivri'de TÜRAM'da hazırlanan ürünlerden hediye etti.

YORUM YAP