Silivri’de sanat adına bir ilk

Silivri’de sanat adına bir ilk

18.03.2019 15:54:36

Silivri'de bir ilk olan Tarih-Sanat-Tiyatro Ofisi, Ali Solmaz ve Ali Yavuz'un işbirliğinde açıldı.

Tiyatro eğitmeni ve dizi oyuncusu Ali Solmaz, Ali Yavuz'un ortaklığında, Tarih-Sanat-Tiyatro Ofisini açarak Silivri'de bir ilke imza attı. Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Piri Paşa Sokak, No:8 (Belediye hamam karşısı) adresinde 16 Mart 2019 Cumartesi günü gerçekleştirilen açılışa MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Aksu, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, İyi Parti İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, DSP İlçe Başkanı Hüseyin Dertop, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, DSP Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke, CHP Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer, CHP ve AKP'li Belediye Meclis Üyeleri, Cumhur İttifakı, Millet İttifakı ve Halk İttifakı Belediye Meclis Üyesi adayları, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, AK Parti geçmiş dönem İlçe Başkanı Rıfat Kutlu katılan çok sayıdaki davetli arasındaydı.
Tiyatro eğitmeni ve dizi oyuncusu Ali Solmaz, açılışta yaptığı konuşmada Silivri'de bir ilk'e imza atmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını, yaklaşık bin genci oyuncu olarak hazırlayarak sektörü hazırladıklarını ve bu yöndeki çalışmalarını sürdüreceklerini paylaştı. Solmaz, Tarih-Sanat-Tiyatro Ofisi'nin açılışına katılan herkese teşekkür etti.
Tarih ve sanat adına yaptıkları çalışmalar, verdikleri eğitimlerle, sundukları katkıyla sanatseverleri artık bu ofiste buluşturacak olan ikili, açılışa gelen konukların takdirlerini topladı ve hayırlı olsun dileklerini kabul ettiler. Renginar SALİ

YORUM YAP