Silivri’de Ramazan hazırlıkları başladı

Silivri’de Ramazan hazırlıkları başladı

19.05.2017 15:16:30

Silivri Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde düzenli olarak yaptığı cami temizlikleri ile ilçe genelindeki tüm ibadethanelerin bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın, her yıl ilçe genelindeki tüm ibadethanelere düzenli olarak yaptırttığı bakım, onarım ve temizlik çalışmaları başladı. Yaklaşan Ramazan ayı öncesinde hazırların devam ettiğini dile getiren Başkan Işıklar, vatandaşların sağlıklı, huzurlu bir Ramazan ve bayram geçirmesini amaçlayarak, camilerin ibadete hazır hale getirileceğini ifade etti. Silivri İlçe Müftülüğü'ne bağlı 58 adet cami ve mescitte başlatılan temizlik çalışması büyük bir titizlikle, profesyonel ekip ve ekipmanla tüm hızıyla devam ediyor. Camilerin genel olarak temizliği yapıldıktan sonra, halılar elektrikli süpürge ile temizlenip, kuru köpük sistemine sahip halı yıkama makinası ile yerinde yıkanıyor.
Ayrıca ilçe genelinde bulunan tüm camilerin çatı, tuvalet ve merdivenlerinde ihtiyaç duyulan tadilat ve yenileme ile iç-dış cephe, gasilhane, şadırvan, bahçe duvarı boya ve tadilat çalışmaları da Silivri Belediyesi tarafından yapılıyor.
Haber Merkezi

YORUM YAP