Silivri Dayanışma Platformu üyeleri toplandı

Silivri Dayanışma Platformu üyeleri toplandı

30.09.2021 17:13:37

Aralarında geçmiş dönem Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Yerel Gündem Genel Sekreteri Nursel Erel, yazar Lütfü Ertürk, HAYKURDER Başkanı Erman Paçalı, Eczacı İlknur Sönmez ve Aydın Keskinocak,  geçmiş dönem İlçe Spor Müdürü Adnan Güneysu gibi isimlerin yer aldığı platform, çalışma sonuçlarını değerlendirdi, yeni programını belirledi.

Silivri Dayanışma Platformu Üyeleri uzun bir aradan sonra bir araya geldiler. Toplantılarına ilişkin platformun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu açıklamaya yer verildi:

PROJE TAKİBİ

“Silivri Belediye Başkanlığımızın destekleriyle gerçekleştirmiş olduğumuz Deprem Çalıştayı, gündeme taşıdığımız Sinekli Göleti Piknik Alanı ve okul öncesi engelli çocuklar için anaokulu gibi konuların yanı sıra, pandeminin yeni başladığı dönemde platform doktorlarımızdan Dr.Hızır Aydın'ın hazırladığı ve gönüllü katkılarla oluşturulan tam koruma sağlayan maskeler hastanelerimizin acil servislerinde çalışanların kullanımına sunuldu.

YILMAZ'A TEŞEKKÜR

Platformumuzun kurulduğu günden itibaren ortak akılla yaptığımız çalışmalarda bize destek olan Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'a ayrıca teşekkür ediyoruz.

YENİ ÇALIŞMALARIN STARTI VERİLDİ

Farklı siyasi görüşlerimiz ve bakış açılarımıza rağmen toplumsal sorunların çözümü için dayanışma anlayışıyla biraya gelmiş gönüllülerden oluşan platformumuzun gerçekleştirdiği toplantıda toplumsal sorunlar ve çözüm önerilerine yönelik son derece verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Başlatacağımız yeni çalışmalarımız pandemi şartlarına uygun biçimde şekillenecektir.”

EREL: DAYANIŞMA PLATFORMUNUN ESİN KAYNAĞI YEREL GÜNDEM 21

Platform üyesi, oluşumun ortaya çıkma örneği Yerel Gündem 21'in faaliyet gösterdiği dönemdeki Genel Sekreteri Nursel Erel, gazetemize yaptığı özel açıklamada farklı görüşlerdeki kişileri Silivri'de toplumsal hizmet konusunda bir masa etrafında toplama ve çözüm önerilerini gündeme taşımayı amaçladıklarını ifade etti. “Yerel Gündem 21'den esinlenerek oluşturduğumuz Dayanışma Platformunda farklı görüş ve ideolojideki insanları, empati duygusu ile hepimizi ilgilendiren ortak sorunların çözümü için bir arada tutmaya özel bir gayret sarf ediyoruz” diyen Erel, Silivri ve dünyamızın daha yaşanabilir bir yer olması adına büyük bir hassasiyetle çalışmalarını yürütüp katkı sunmak adına gayret gösterdiklerini söyledi.

YORUM YAP