Silivri Dans, ilçemizi Kıbrıs’ta temsil edecek

Silivri Dans, ilçemizi Kıbrıs’ta temsil edecek

7.09.2017 09:41:16

Silivri Dans Halkoyunları Topluluğu, Silivri'yi temsil etmek üzere Kıbrıs'a gitti.

Silivri Dans Halkoyunları Topluluğu, Silivri Yöresi Halkoyunlarını yaşatmak ve yaymak üzere Topluluk Yöneticileri Tayfun Telcioğlu, Serap Şenel Özkök ve Silivri Dansın Dansçılarıyla Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Kepçeli Eşliğinde Büyükkonuk Belediyesi Halkoyunları Festivalinde ve Tatlısu Belediyesi Keçiboynuzu Festivalinde Silivri'yi temsil etmek üzere Kıbrıs'a gittiler.
Ülke içi ve ülke dışı etkinliklerde başarı ile görev alan Silivri Dans Halkoyunları Topluğu Silivrili hemşehrilerimiz tarafından yolcu edildiler. İstanbul iline ait tek temsil edebilecek yöresel oyun olması dolayısıyla Silivri Yöresi Halkoyunlarının kıymetli kültür elçilerimiz tarafından Kıbrıs'a ulaştırılması Dünya markası olma yolunda ilerleyen Silivri'nin ve Silivrililerin sıcak samimi selamlarının iletilmesine vesile olacaktır.
Kültürün korunması ve desteklenmesi adına düzenlenen Büyükkonuk Belediyesi Halkoyunları Festivali ve Tatlısu Belediyesi Hannup Festivaline, Silivri'nin yürekten selamlarını ulaştırmanın keyfiyle sahne alacak Silivri Dans Topluluğu kültürün korunması için, desteklenmesi için, barış için, huzur için ve kardeşlik için dans edecektir.
Haber Merkezi

YORUM YAP