Silivri Cezaevinde Futbol Sahası ve Kütüphane açıldı

Silivri Cezaevinde Futbol Sahası ve Kütüphane açıldı

14.03.2017 09:44:15

Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumu kampüsünde oluşturulan futbol sahası ve kütüphanenin açılış töreni, İstanbul Valisi Vasip Şahin'in katılımı ile gerçekleştirildi.

10 Mart Cuma tarihinde Türkiye'nin en modern ve yüksek teknolojilere sahip cezaevi olarak addedilen Silivri Açık Cezaevi kampüsünde futbol sahası ile kütüphanenin açılış töreni kaydedildi. Bisiklet Federasyonu İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile yapılan anlaşma sonucu Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumu kullanımına 50 bisiklet ve parkur da temin edildi. Yapılan örnek projelerin açılışı ve kamuoyuna tanıtılması amacıyla organize edilen programa İstanbul Valisi Vasip Şahin'in yanı sıra, Silivri protokolünden İlçe Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Hakan Karaaslan, Silivri Denetimli Serbestlik Müdürü Vedat Zencir, İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş ve Ceza Tevkif Evleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım, Bakırköy Cezaevlerinden Sorumlu Başsavcı Vekili Mustafa Hakan Uyar, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Servet Yardımcı, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu ve davetliler katıldı.

VALİ VASİP ŞAHİN, EMEĞİ GEÇENLERİ TEBRİK ETTİ
Eğitim Birimi ve Çok Amaçlı Salonda düzenlenen törende konuşan Vali Vasip Şahin, kazandırılan hizmetlerin hükümlülerin toplumsal, ruhsal ve bedensel gelişmelerini sağlaması açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Şahin, "Bugün burada yapılanlara baktığımızda maddi anlamda büyük bir şey ifade etmese de anlam olarak çok değerli. Ayrıca bir bakışın değişmesi açısından da çok önemli bir faaliyet. Ben işin bu tarafını önemsiyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Program sonunda, protokol üyeleri tarafından kütüphane ve futbol sahasının açılışı gerçekleştirilirken Vali Şahin, santra noktasında topa vurarak 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası final maçını başlattı.
Haber MERKEZİ

YORUM YAP