Silivri Birlik ailesinden iftar

Silivri Birlik ailesinden iftar

1.07.2016 15:07:46

Silivri Birlik ailesi Ramazan ayının maneviyatına uygun olarak iftarda bir araya geldi.

Adsom Restaurant'ta Silivri Birlik tarafından verilen, Bülent Akbaş'ın Başkanlığında yönetim kurulu üyeleri Kamuran Erdoğdu, Tekin Recepoğlu, Hasan Çelik ve Adem Demirdaş'ın evsahipliği yaptığı iftara Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, Belediye Meclis Üyesi Zafer Bıyıklı, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı ve Başkan Vekili Aliş Eren katılanlar arasındaydı.

AKBAŞ: MEVLA, MÜBAREK AYIN FEYZİNDEN, BEREKETİNDEN İSTİFADE ETMEYİ NASİP ETSİN
Silivri Birlik Başkanı Bülent Akbaş, iftarlarına katılan tüm misafirleri selamlarken duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Yüce Mevla, mübarek ayın feyzinden, bereketinden istifade etmeyi nasip etsin. Her türlü dertlerin sıkıntıların, acı ve elemlerin yok olmasına vesile olsun inşallah. Allahu Teala, bu mübarek ayda onun şanına yakışacak, kulluk yapmayı ve rabbimizin razı olduğu, beğendiği yolda bulunmayı, hepimize nasip eylesin! Mübarek Ramazan ayının rahmet ve beraberliğimizin başarıya bizleri taşımasını huzur ortamı içerisinde esnafımızın ekonomik kazancını artırmasını dilerim.

SPONSORLARA TEŞEKKÜR
Düzenlemiş olduğumuz iftar programına sponsor olan başta Otokar Örnek Otomotiv ve FSM Demirbaş Otomotiv ve akaryakıt istasyonlarına olmak üzere maddi ve manevi katkıda bulunan herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum.
Yakın gelecekte kuranda bin aydan (yaklaşık 83 yıl) daha hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecemizi ve Ramazan Bayramımızı en içten dileklerimle kutlar, bu mübarek ayın ülkemize, milletimize, İslam alemine huzur ve esenlik getirmesini yüce Allah'tan niyaz eder, hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. Allah'a emanet olun!”

SOLAK: BAYRAM İSLAM ALEMİNE BARIŞ VE HUZUR GETİRSİN İNŞALLAH
Akbaş'ın ardından Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak da katılımcılara yönelik bir selamlama konuşması yaptı. Solak, “Bizleri buluşturan, bir arada olmamıza katkı sunan herkese teşekkürler. Allah tutulan oruçları, yapılan ibadetleri ve yardımları kabul ve makbul eylesin. Yaklaşan Kadir Gecesi'ni kutluyor Şeker Bayramı'nın tüm İslam alemine huzur, mutluluk, bolluk ve barış getirmesini diliyorum” dedi.
Ersin ERGİN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Hazır mısın Silivri?
Sonraki » Terörün gölgesi...

YORUM YAP