XXXXX

Silivri Belediyesinde İçler Acısı İcraatlara İmza Atanlar Silivriyi Güldürecek!

Silivri Belediyesi Halkla İlişkiler tarafından 1 ile 7 Nisan arasında Kültür Merkezi’nde düzenlenen, düzenlenmeye çalışılan mizah hafta etkinlikleri tam bir fiyaskoya dönüştü. Alanında uzman, kocaman profesörler geldi boş salonlarla karşılandı. Programlar iptal edildi vs.
Halkla İlişkiler tarafından ajansla yapılan anlaşma gereği maliyeti belediyenin kasasından çıktı ama kimsenin faydalanamadığı gibi, gelen sanatçılara da gördükleri ilgisizlik nedeniyle hayal kırıklığı yaşatılıp gönderildi.
Her şeyimiz tam da, mizah haftası etkinliğimiz mi kusur kaldı?
Kalmadığı halkın ilgisizliğinden, etkinliği düzenleyenlerin bile programın gerçekleştiği salonlara esmemesinden gayet net anlaşılıyor da ben yine de sorayım?
Çünkü bu konuyu merak edenler benle sınırlı değil!
İkinci yılı değerlendirmeyi düşünemeyen belediye yetkilileri mizah haftasını ne akla hizmet düşünüp de 7 günlük organizasyon yapıyor aklım almıyor?
Kendi düzenledikleri programa neden katılmıyorlar onu da çok merak eden var?
Program adı altında birilerine para kazandırılıyor, Silivri halkının faydalanmasına gerek mi yok?
Daha uzatayım mı bu listeyi?
Şimdi Kültür Merkezi’nin Başkan Yardımcısı Elif Bilici’nin sorumluluğunda olduğu açıklamalarından hareketle onu mu suçlamam, suçlamamız lazım bu fiyasko için.
Ya Bilici artık patlar da belediyenin günah keçisi olma durumundan sıkıldığını haykırırsa nasıl yeni bir skandal gündemimize oturacak Belediye Başkanımız bunu önemsiyor mu?
Sorduğum tüm soruların cevabını biliyorum.
Bildiğim soruların cevabını soruyorum ne kadar şakacıyım değil mi?!
Devamı 06 Nisan 2011 tarihli Hürhaber Gazetesi'nde

YORUM YAP