XXXXX

Silivri Belediyesi ve THK Üniversitesi bugün protokol imzalıyor

Haziran meclisi ikinci oturumunda onaylanan Türk Hava Kurumu Üniversitesi ve Silivri Belediyesi arasında düzenlenen üniversite protokolünün imza töreni 13 Haziran 2013 Perşembe, bugün saat 10.30’da belediye meclis salonunda gerçekleştirilecek.
Üç yıl önce İstanbul Üniversitesi’ne tahsis edilen yerler, kurumun iki yıldır burada eğitim-öğretime başlamaması üzerine ve THK’dan gelen taleple yeniden değerlendirilmeye alındı.
İstanbul Üniversitesi’ne yapılan tahsis iptal edilerek Selimpaşa’da belediyeye ait tarihi yapıların yeni teklif doğrultusunda yeniden ele alındı. Meclisten oybirliğiyle geçen protokol bugün taraflar arasında imza altına alınacak.
Yeni tahsis sürecinde THK Üniversitesi’nin bu sene eğitime başlaması ön görülürken, tahsisin iptali kurumun önümüzdeki yıl da faaliyetlerin başlamaması şartına dayandırıldı.
Hayırlı olsun…

ÖZALİBEYLİLERDEN PİKNİK
Özalibeyliler Derneği 2 Haziran’da yapmayı planladığı piknik etkinliğini 16 Haziran 2013 Pazar günü Sinekli Köyü Göleti’nde düzenliyor. Araçlar saat 10.00’da dernek binası önünden hareket edecek olup, ayrıntılı bilgi için 727 63 63 ve 0 543 663 77 17 nolu telefon numaralarını arayabilirsiniz.

SUALTI MERAKLILARINA DUYURULUR
Gürpınar Sahilinde 16 Haziran 2013 Pazar günü saat 14.30’da açılacak olan Sualtı Sporları Eğitim ve Sınav Merkezi’nin açılışı gerçekleştirilecek. Merkezin açılışında Silivrili dostlarımız Funda ve Muammer Eren de bulunacak. Sualtı sporlarına merak duyan Silivrililere duyurulur.

DERYA ET KIYMA DENETİMİNİ BAŞARIYLA GEÇTİ
Derya Et Gıda Pazarı’na 3 Mayıs 2013 tarihinde yapılan denetiminde alınan kıyma numunesinin analiz raporuna göre Türk Gıda Kodeksine aykırı herhangi bir duruma rastlanmadığı sonucu İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından işletmeye bildirildi.
Aksi bir sonuç beklenmiyordur zaten.

GÜNÜN SÖZÜ

"Cesur ve darbe almaya hazır olursan, saldırıyla cevap vermez ama pes de etmezsin. Bunu yaparsan, insanın doğasında ortaya çıkan bir şey sana olan nefretini azaltıp saygısını artırır.”

Mahatma Gandi

YORUM YAP