Silivri Belediyesi’nin başarısı TBMM gündeminde

Silivri Belediyesi’nin başarısı TBMM gündeminde

14.04.2021 15:37:48

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Dr. Hayati Arkaz, partisinin Silivri'de sergilediği ve tüm İstanbul'a örnek olan üretken belediyecilikteki başarısını artı bütçe üzerinden Türkiye Büyük Millet Meclisinde gündeme getirdi.

TBMM'de söz alan MHP İstanbul Milletvekili Dr. Hayati Arkaz, “Silivri Belediyesi, Milliyetçi Hareket Partisi'nin üretken belediyecilik anlayışını, Silivri başta olmak üzere tüm İstanbul halkına göstermektedir” diyerek bütçe fazlası başarısına işaret etti.

Arkaz konuyu TBMM'de şöyle ifade etti: “Geçtiğimiz hafta Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Belediyesi'nin tarihinde ilk defa bütçe fazlası verdiğini açıkladı.

Lider Devlet Bahçeli Bey'in dediği gibi, “Belediyecilik; dokunmaktır, düşünmektir, hissetmektir ve aşkla sorunlara odaklanmaktır. Vatan sevgisi, millete hizmetin en büyük gücüdür. Bu sevginin en iyi gösterileceği zeminlerden birisi de hiç şüphesiz yerel yönetimlerdir.”

Silivri Belediyesi, Milliyetçi Hareket Partisi'nin üretken belediyecilik anlayışını, Silivri başta olmak üzere tüm İstanbul halkına göstermektedir.

Bu vesile ile Başkan Volkan Yılmaz'a ve ekibine Silivri halkı ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum.”

  1. ali ali

    sen benim oyumla seçildin sana istetmenin yanına git diyen oldumu oy aldığın seçmene sor bakalım

YORUM YAP