Şiir ve müzik dolu bir akşam

Şiir ve müzik dolu bir akşam

20.04.2018 09:51:53

Şair, yazar, çevirmen ve edebiyatçı Ataol Behramoğlu ve müzisyen Haluk Çetin, Silivrililere Şiir ve Müzik Dinletisi sundu.

Kültür Merkezi Nisan Ayı etkinlikleri çerçevesinde 17 Nisan 2018 tarihinde Silivri Belediyesi Önder Yılmaz Sahnesi'nde Ataol Behramoğlu & Haluk Çetin Şiir ve Müzik Dinletisi düzenlendi. Sıcak ve samimi bir ortamda Silivrili şiirseverlerle gerçekleştirilen buluşmada Behramoğlu ve Çetin, şiir ve müzik dolu bir akşam yaşattı.
Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyesi İbrahim Çeşmecioğlu, Kültür Müdürü Meral Türkmen Terlikçi, CHP Mahalle Sorumlusu Muharrem Aydoğan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şube Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu, şair-yazar İhsan Tevfik, eğitimciler dinletiyi izleyenler arasındaydı.
Şair, yazar, çevirmen ve edebiyatçı Ataol Behramoğlu ve müzisyen Haluk Çetin, Silivri'de olmaktan dolayı mutluluklarını dile getirdiler, ilçemize kazandırılan tiyatro salonuyla ilgili beğenilerini ifade ederek, Silivri Belediyesine teşekkürlerini sundular.
Behramoğlu, dinletiye ilkbaharı çağrıştıran şiirleriyle başladı, sevgi şiirleriyle devam etti. Müzisyen Haluk Çetin, Ataol Behramoğlu'nun şiirlerine kendi ve başka kişiler tarafından yapılan besteleri gitar eşliğinde seslendirdi.
Usta şair Ataol Behramoğlu, şair-yazar İhsan Tevfik'in son şiir kitabı “Hasarlı Aşklar Tarihi”nden “Mavi Söylence” adlı şiirini de okuyarak kendisini onurlandırdı.
Dinletide, geçtiğimiz günlerde yeni yaşını kutlayan Behramoğlu'na sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Etkinliğin sonunda Silivri Belediyesi adına Ataol Behramoğlu'na teşekkür plaketini CHP Belediye Meclis Üyesi İbrahim Çeşmecioğlu, Haluk Çetin'e ise şair-yazar İhsan Tevfik takdim etti.
Şiir ve Müzik Dinletisi, Ataol Behramoğlu'nun şiir kitaplarını imzalamasıyla son buldu.
Renginar SALİ

YORUM YAP