SİAD bir dönem daha Kocabaş’a emanet

SİAD bir dönem daha Kocabaş’a emanet

27.02.2019 10:51:31

Rahmetli Kadir Baran'ın vefatı sonrasında 2013 yılında SİAD'ta başkanlık görevini devralan Hakan Kocabaş, Salı günü gerçekleştirilen genel kurulda yeni dönem için güven tazeledi.

SİAD'ın 12. Genel Kurul Toplantısı 26 Şubat 2019 tarihinde Mega Country'de dernek yönetiminin evsahipliği, üyelerin yanı sıra Başkan Adayları Özcan Işıklar, Volkan Yılmaz ve Selami Değirmenci ile AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu'nun katılımlarında gerçekleştirildi.

KOCABAŞ, TEŞEKKÜR ETTİ

Genel kurulda katılımcılara seslenen SİAD Başkan Hakan Kocabaş, duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Sayın Divan, Değerli Genel Kurul Üyelerimiz gösterdiğiniz teveccüh için tüm Yönetim Kurulumuz ile teşekkür ediyoruz. Divan başkanımız Rıdvan Mertöz'e, Kâtipler Cengiz Yıldırım ve Murat Gümüşkaya'ya göstermiş oldukları başarılı yönetim için ayrıca teşekkür ediyoruz.

“ÜYELERİMİZE VE ÇEVREMİZE FAYDALI OLABİLMENİN MUTLULUĞUNU YAŞADIK”

Sizi sıkmamak adına faaliyet raporumuzu sadeleştirerek size aktardık. Bildiğiniz gibi dernek olarak birçok sosyal sorumluluk projesinin içinde olduk, üyelerimizin sorunlarının tümüyle tek tek ilgilendik. Dolayısıyla görevimizi yerine getirirken; üyelerimize ve çevremize faydalı olabilmenin mutluluğunu sizlerin desteğiyle yaşadık.

Elbette ki bu mutluluk; Büyük Silivri SİAD Ailesinindir. “ Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz” atasözünün gerekliliğini ortaya koymak için, Yönetim Kurulumuz her zaman az konuşmak, çok faydalı olabilmek düsturunu seçmiştir.

“ÜLKEMİZ, İLÇEMİZ VE ÜYELERİMİZ İÇİN YAPABİLECEĞİMİZ HER ŞEYİ SONUNA KADAR ZORLADIK”

Şuna emin olabilirsiniz; ülkemiz, ilçemiz ve üyelerimiz için yapabileceğimiz her şeyi sonuna kadar zorladık, elbette yapamayacağımız bizim dışımızda gelişen olayları da gayret ile zorlamaya devam edeceğiz. Görevimizin bize getirisi sadece manevi haz. Bu hazzı yaşayabilmek için; Silivri SİAD Yönetim Kurulu olarak verdiğimiz zaman ve emek; sadece yanlışları düzeltebilmek, birkaç üyemize yararlı olmak, birkaç üyemizin sorununu çözmek için elimizden geleni ortaya koymak maksadıyladır.

“SİLİVRİ SİAD ULUSAL DÜZEYDE DE KONUŞULAN, ÖRNEK ALINAN BİR DERNEKTİR”

Silivri SİAD bugün sadece yerel de değil, açık-net ifade etmeliyim ki ulusal düzeyde de konuşulan, örnek alınan bir dernektir. Bu; sadece derneğin gücü veya üyelerinin kuvveti ile alakalı bir şey değildir. Bu derneğimizin birliğe, beraberliğe verdiği önem ile olaylar karşısında takındığı etik davranışlarıyla, toplumsal ve politik konularda dik duruşuyla ve her şeyden öne ülkenin menfaatini koymasıyla; bu duruşu sergileyebilecek kararlılığa ve güce sahip olduğu gerçeğine bağlıdır. Derneğimizin bu dirayeti de üyelerimiz arasında var olan sevgi-saygı ve birliğin gücünün eseridir.

“13.  GENEL KURULUMUZDA; YÖNETİMİMİZE, BAŞKANLIK DAHİL YENİ YÜZLER KATARAK YENİ MİSYONLU ARKADAŞLARIMIZI KAZANDIRACAĞIMIZDAN EMİNİZ”

Şunu ifade etmeliyim ki; Yönetim Kurulumuzun tek korkusu; koltuklara yapışık kalma algısının derneğimizde olabileceği görüntüsünün dışardan görülmesidir ki, bildiğiniz gibi bu algıyı yok etmek için her genel kurul öncesi tüm üyelerimize çağrıda bulunuyoruz ve göreve davet ediyoruz. Bu kurulumuzda tüzük değişikliği yaparak görev süresini 3 yıla çıkarttık. Üyelerimizin dernek yönetimine sahip çıkarak, kendilerini yönetime hazırlayacakları bir süre oluşturduk. 13.  Genel Kurulumuzda; yönetimimize, başkanlık dahil yeniz yüzler katarak yeni misyonlu arkadaşlarımızı kazandıracağımızdan eminiz.

Yeni yönetimimizde işlerinin yoğunluğu sebebiyle Turgay Sakarya ve Erkan Güngör arkadaşlarımızı mazur gördük. Onlara hizmetleri ve destekleri için teşekkür ediyoruz. Yönetim Kurulu sayımızı arttırarak yeni arkadaşlarımızı göreve dahil ettik. Onların da gücümüze güç katacaklarına inanıyorum. Başkan Yardımcımız Mesut Söylet'ten başlayarak, Genel Sekreterimize, Saymanımıza, denetim kurullarımızın üyelerine tek tek teşekkür ediyorum. Mürsel Serter ‘e, Ali Osman Mertöz'e, Kaya Kankaya'ya teşekkür ediyorum. Erdoğan Boy'a karşılıksız destekleri, Gökhan Turhan'a İSO ve TİM'de ki köprü rolü için teşekkür ediyorum. Mehmet Haseski derneğimizin jokeri, Hakan Söylet dijital yüzü, onlara da teşekkür ediyorum. Tülay İlgen'e, Osman Örs, Mustafa Yazıcı, Fazıl Sirkecioğlu, Evren Baran'a teşekkür ediyorum. Berrin Tektunalı'‘ya Milli Eğitim ile ilgili tedariklerde yardımı için teşekkür ediyorum. Yetgin Çavdar bize güç veriyor. Hüseyin Dertop ve Murat Bayram ile Mustafa Müeyyitoğlu'na da teşekkür ediyorum. Sami Barlas bizim görünmez jokerimiz, çok desteğini gördük ama kendisini göremedik. Yeni dönemde toplantılarımıza katılacağına söz verdi. Yine desteğinin olacağına eminim. Tabi teşekkürlerimin gittiği esas kaynak; tüm üyelerimiz. Onlara da destekleri için kalben teşekkür ediyorum. Bizim bu çabalarımıza en büyük destek olarak da; toplantılarımıza katılmalarını, daha çok zaman ayırmalarını görüyoruz, onu da açık net ifade etmek istiyorum.

Görev süremiz boyunca Sayın Kaymakamımızdan başlayarak tüm kamunun yanımızda olması Silivri ‘yi Silivri yapıyor. Bu nedenle en yetkili yöneticilerimizden, özel kalemlerine kadar onlara da teşekkürü bir borç olarak görüyorum. Parti İlçe Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız her zaman yanımızda oldu onun bu hassasiyetini takdirle karşılıyor ve teşekkür ediyorum. Kariyer İstihdam Ofisimiz bizim partnerimiz gibi çalıştı. Orhan ve Önder kardeşime de ayrıca teşekkür ediyorum. Basınımız da hiçbir karşılık beklemeden güzel haberlerimizi geniş kitlelere duyurdu, onlarda bizden teşekkürü çok hak ettiler. Onlara da teşekkür ediyorum. Unutabileceğimi düşünerek tüm Silivrililere teşekkür ediyorum.

Yaklaşan seçimlerin ülkemize, İstanbul'umuza ve Silivri'mize hayırlar getirmesini diliyorum. Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum.

12nci Olağan Genel Kurulumuzun hayırlı olmasını, yeni Yönetimimizin başarılı çalışmalara imza atmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum.”

YENİ YÖNETİM

ASİL ÜYELER; Hakan Kocabaş, Mesut Söylet, Adnan Deniz, Fahrettin Özger, Mürsel Serter, Ali Osman Mertöz, Erdoğan Boy, Gökhan Turhan, Kaya Kankaya, Mehmet Yaman Haseski, Aynur Süleymanoğlu.

YEDEK YÖNETİM; Hakan Söylet, Tülay İlgen, Osman Örs, Mustafa Yazıcı, Fazıl Sirkecioğlu, Evren Baran, Berrin Tektunalı, Doğu Bulutsuz, Celalettin Yazıcı, Ziya Şenkul, Dilek Sırdaş.

DENETİM KURULU

ASİL ÜYELER; Yetgin Çavdar, Hüseyin Dertop

YEDEK ÜYELER; Sami Barlas, Mustafa Müeyyitoğlu, Sinan Özkan

ONUR KURULU

Yusuf Sarıbekir, Kemal Aydınlıyurt, Nuri Egeli Ve Turan Tuna

IŞIKLAR: İSTİHDAM KAPILARINI DAHA FAZLA AÇACAĞIZ

Dernek Başkanı Hakan Kocabaş ve yönetiminin yeniden seçildiği toplantıya ilişkin değerlendirmede bulunan Silivri Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Özcan Işıklar, “Görevine devam eden sevgili dostum Hakan Kocabaş ve yönetimine yeni dönemde başarılar dilerim. Üreterek gelişen ve istihdam kapılarını daha fazla açacağımız çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YILMAZ BAŞARILAR DİLEDİ

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz da “Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneğinin 12. Genel Kuruluna katıldık. Silivri'mizin kıymetli is adamları ile sohbet etme fırsatı bulduk. Görevine devam eden kıymetli Başkanım Hakan Kocabaş ve yönetimine yeni dönemde başarılar dilerim” temennileri ile genel kurula ilişkin temennilerini belirtti.

DEĞİRMENCİ TEBRİK ETTİ

DSP Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci de Dernek Başkanı Hakan Kocabaş ve tazelenen yönetimine başarı ile tebrik dileklerini iletti.

Sevginar SALİ

 

 

YORUM YAP