SiAD, 2018’in ilk toplantısını düzenledi

SiAD, 2018’in ilk toplantısını düzenledi

12.01.2018 10:29:15

SİAD, 2018 yılının ilk “Çayın Yanında Simit Toplantısı”nı dün gerçekleştirdi.

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği, 2018 yılının ilk “Çayın Yanında Simit Toplantısı”nı dün gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kocabaş, dernek üyesi firmaların yanı sıra diğer konuklarını da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kocabaş, “Hepiniz hoş geldiniz” diyerek sözü konuklar arasında bulunan Silivri Eski Dönem İlçe Kaymakamı Mesut Demirkol'a bıraktı.

DEMİRKOL: BİRLİK BERABERLİK VE İNSAN İLİŞKİLERİNİ ÖNEMSİYORUZ
Demirkol, birlik beraberliği ve insan ilişkilerini çok önemsediğini dile getirdi. Silivri'de çok güzel anılar biriktirdiğini belirtti. Mesut Demirkol, 2018 yılının herkes için en iyi şekilde geçmesini diledi.
Katılımcılar, kendilerini tanıttı ve yeni 2018 yılı dileğinde bulundular. Silivri Belediyesi Kariyer ve İstihdam Ofisi yetkilileri Orhan Öpçin ve Önder Çolak, Başkan Özcan Işıklar'ın selamını ilettiler ve basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladılar.
Ardından İ.T.Ü. Endüstri Mühendisliğinden mezun, European School of Economics' den MBA diplomalı AB Kobi Politikaları çalışmasıyla Fahri Doktora sahibi olan Ahmet Talat Us; işletmelerin bütünselliğine bakarak, teşhis ve tedavilerin doğru olarak sıralanmasının metot ve yollarını göstermeye yardımcı olan “ Yeniden Yapılanma BPR” konusunda bilgi paylaştı.
META Firmasından Özgür Koçan da Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı hakkında zorunluluğu olan firmalarımıza bilgi aktardı.
Garanti Barter Trakya Şube yetkilileri, Barter sistemini ve iştiraklerini yaptıkları sunumla şu şekilde aktardı: “2004'te kurulan Garanti Barter, bugün Türkiye'de yüzde 70'den fazla pazar payına sahip. Türkiye'nin önde gelen büyük holdingleri ile birçok ortak projede yer alan şirketin, Türkiye'de 7 şubesi ve 6000'in üzerinde kayıtlı üyesi var. Garanti Barter, birlikte çalıştığı şirketlerin ürettikleri ürün veya hizmet karşılığında, ihtiyaç duyduklarını mal ve hizmetleri para alıp vermeksizin almasını sağlıyor. Şirketler üretimine devam edebilmek için ihtiyaç duydukları her şeyi barter sistemi ile tedarik edebiliyor. Bir nevi faizsiz bir emtia kredisi vermiş oluyor. Üye firma daha sonra borcunu ürettiği ürünlerle belirli vadelerde ödüyor.
Garanti Barter Değişim Merkezi olarak Çerkezköy OSB' de kurulan şubemiz bölgenin barter konusunda çözüm ortağı olup, Türk ekonomisine olumlu katkılar da bulunmayı hedeflemektedir.”
English Time ve AKD Kids Anaokulu yetkilileri de kendilerini tanıtarak verdikleri hizmetleri anlattılar.
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP