XXXXX

Sezen Kararsız

Selami Değirmenci’nin Milletvekili Aday Adaylığı nedeniyle CHP İlçe Başkanlığı’ndan istifası sonrasında yerine geçecek iki isim öne çıktı. İlçe Başkanı olarak atanan Hüseyin Şahin’in yanı sıra halen CHP İl Genel Meclis Üyeliği Görevini yürüten Şerif Sezen. Şimdi CHP’de yeniden gündeme gelen ilçe başkanlığı arayışı içerisinde Şerif Sezen ismi üzerinde tekrar duruluyor ama aldığım duyumlara göre o bu teklifi, bazı gerekçeler öne sürerek, henüz kabul etmeye yanaşmıyor.
Yerel seçimlere iki yıl kala, CHP ve AK Parti ilçe başkanlıklarının ne denli önemli pozisyonlar olduğunu belirtmeme gerek yok sanıyorum. Görevlerin taliplileri meselenin zorluğu kadar, öneminin de farkında.

BOŞNAK BAHÇE’YE
BANK TAKVİYESİ
Yeni düzenlemelerin ardından Boşnak Bahçe’nin altı insan kaynıyor. Özellikle çocuklu aileler bölgede zaman geçirmeye doyamadıklarını anlatıyor. Yalnız aktarılan bir iki sıkıntı var; Birincisi çocukları oynarken oturacakları banklar yetersizmiş. “Banklarda oturmasınlar oradaki çay bahçelerine gitsinler” derseniz, haklısınız onlar bu ihtimali de düşünmüşler. Yalnız Yar Kafe’nin çayından hiç memnun değiller. Buna karşın Çağdaş Yaşam ve Kurfallılar Derneği’nin işlettiği çay bahçelerinin çayları için “On numara” diyorlar.
Mekan, ortam tamam da gelenlerin ağız tadını da düşünmek gerekiyor. Unutmayın lezzet her şeye bedeldir. Gelen müşterinin ağız tadını bozarsanız, işletme olarak kendi kuyunuzu kazarsınız. En salaş mekanlar bile sundukları lezzetler nedeniyle tıklım tıklım neden dolup taşıyor düşünün.

İFTAR, SANAYİDE
LOKANTAYA HAZIRLATILDI
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar dün akşam Sanayi Sitesi’nde esnafla iftarda bir araya geldi. CHP’li Milletvekili Süleyman Çelebi’nin de katıldığı iftarda, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, esnaf temsilcileri ve esnaflar buluştu. İftarın asıl dikkatinizi çekmek istediğim özelliği, katılan esnafların da teşekkür ettiği yemekler sanayi sitesindeki bir lokantaya sipariş verilerek, hazırlandı.

SİLİVRİ ŞEHİTLER
İÇİN YÜRÜYECEK
27 Ağustos 2011 Cumartesi günü saat 21.00’da terminalden Atatürk Anıtı’na kadar gerçekleştirilecek yürüyüşle son dönemde artan terör saldırılarına tepki dile getirilecek. Etkinlik herhangi bir siyasi parti tarafı ve adına düzenlenmiyor. Terör saldırılarına karşı tepkisini ortaya koymak isteyen herkes katılabilir. Konuyla ilgili de etkinliği düzenleyen Özgün Deniz Gündüz’ün bugün Kale Park’ta saat 14.30’da bir basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

Haberin devamı 25.08.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP