Şevket Kotil iftar geleneğini sürdürdü

Şevket Kotil iftar geleneğini sürdürdü

14.06.2017 11:33:08

Kotil Vakfı'nın Kurucusu hayırsever işadamı Şevket Kotil, Ramazan ayı klasiklerinden olan iftar davetini Lobca Kuru Fasulye'de Çayeli Restaurant'ta Cuma akşamı verdi.

Kotil Vakfı'nın geleneksel iftar davetine bu yıl Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Has, Jandarma Komutanı Ahmet Hakan Karaaslan, Silivri Belediyesi geçmiş dönem Kaymakamı Mesut Demirkol, Silivri'nin geçmiş dönem İlçe Milli Eğitim Müdürlerinden İkram Kayapınar, Şevket Kotil'in onursal başkanı olduğu Silivri Rizeliler Dernek Başkanı Sancak Dolar ve yönetim kurulu üyeleri, geçmiş dönem dernek başkanı Esma Tüfekçi Zorer, Ahmet Maşalacı, Medical Park Silivri Yönetim Kurulu Üyesi Sebati Arkaz, Medical Park Silivri Başhekimi Halil Narlı, Ramazan Atabay katılanlar arasındaydı…
Konuklarını kapıda karşılayan Şevket Kotil iftar yemeği boyunca da misafirleriyle tek tek ilgilendi. Vakıf çalışanları, Esma Tüfekçi Zorer ve işadamı Sinan Azder de Kotil'e evsahipliği hususunda iftar boyunca eşlik ettiler.
Kotil Vakfının düzenlediği iftar etkinliğinde oruçlar dualarla açıldı, fasılla davet devam etti.

KOTİL, MİSAFİRLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ
İftar daveti ile ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşan Şevket Kotil, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirterek, iftar yemeğine katılımın yoğun olmasına sevindiğini söyledi. Kotil, "Ramazan ayının verdiği bereketle bir araya geldik büyük mutluluk duydum. Bugün orucunu sizler için özenle hazırladığımız Ramazan sofrasında bizimle açan herkese beni onurlandırdıkları için canı gönülden teşekkür ederim. Ayrıca bu akşam keyifli sohbeti ile aramızda olan Prof.Dr. Abdullah Aziz Bayındır da ayrıca minnettarlığımı ifade etmek isterim, katılımlarıyla bizlere şeref verdi" dedi. Kotil, Ramazan ayının bolluk ve bereket içinde yaşanmasını, Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramının tüm İslam Alemine barış, huzur getirmesini diledi.

KONUKLAR HEDİYELERLE UĞURLADI
Sohbet ve kaynaşma konuşmalarının ardından misafirler, Şevket Kotil'e güzel evsahipliği için teşekkür ederek iftardan ayrıldı. Hayırsever işadamı gecenin anısına konuklarına seccade, dua kitabı ve çay ikramında bulundu.

Ersin ERGİN/Sevginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki YERELDEN
Sonraki » Haziran meclisi tamamlandı

YORUM YAP