Sevimli dostlarını unutmadılar

Sevimli dostlarını unutmadılar

6.10.2018 15:24:55

Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevi minikleri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde kendi bahçelerindeki hayvanların yanı sıra sokaktakileri de unutmadı.

Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevi öğretmenleri, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nde öğrencilerine yaşamı paylaştığımız sevimli dostlarımızı hatırlatarak, bakım ve beslenmelerinin yanı sıra özellikle insan sevgisine ve yardımına ne kadar ihtiyaç duyduklarını anlattı. Maşalacı miniklerine hayvan sevgisini aşılamak üzere okul bahçesinde bulunan mini hayvanat bahçesinde beslenen dostlar ziyaret edildi. Kedi, köpek, tavuk, kazlar ziyaret edilerek yaşantıları gözlemlendi. Hayvanlara ve tüm canlılara nasıl davranmaları gerektiği anlatıldı. Onları korumak ve haklarına saygı duymak gerektiği de unutulmadı.
Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, okulları tarafından hazırlanan öğretmenleri tarafından kendilerine sunulan “Sevgili miniğim, bugün 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü… Benim için sokaktaki bir hayvanı besler misin?” yazılı hediye paketlerini alarak sokaktaki dostlarını beslemeye söz verdi.
Renginar SALİ

YORUM YAP