Sevimli Cafe’nin açılışı yapıldı

Sevimli Cafe’nin açılışı yapıldı

6.09.2018 10:23:43

Sabahattin Sevimli tarafından Yeni Mahalle, Varnalı Caddesi, Aslan Yoğurt karşısı, Dream Of Silivri konutları lokasyonunda hizmet sektörüne kazandırılan Sevimli Cafe'nin açılış töreni önceki gün gerçekleşti.

Geçtiğimiz aylarda farklı konsepti ve zengin menüsü ile hizmet vermeye başlayan Sevimli Cafe'nin temsili açılış merasimi, 5 Eylül Çarşamba günü, saat 15.00'da düzenlendi. Açılışa AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Şafak Karabina, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Ekmek Üreticileri Federasyonu Silivri Bölge Başkanı Ferhat Yılmaz, Silivri Rizeliler Derneği Başkanı Sinan Abdullah Azder, Silivri Beyaz Melekler Kulübü Başkanı Mesut Özdoğan, Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi, Dizi ve Tiyatro Oyuncusu Ali Solmaz, Öğretmen Mehmet Köz, Ünlü Ekmek Fırını sahibi Zafer Erik ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Koçer, kısa bir konuşma yaparak işletme sahibi Sabahattin Sevimli'ye ve ailesine hayırlı olsun dileklerini iletirken alkışlar eşliğinde açılış kurdelesi kesildi.

KEŞFEDİLESİ MEKAN
Sevimli Cafe, haftanın her günü kaliteli bir kahvaltı, lezzetli aperatifler ya da güzel bir içecek eşliğinde vakit geçirmek isteyen misafirlerini ağırlamak üzerine kurgulanmış bir konsepte sahip. Servis ve hizmet kalitesiyle Türk ve dünya mutfağının en seçkin lezzetlerini bütçeye uygun fiyatlarla sunan Sevimli Cafe de dostlarınızla okey oynayabilir, maçları dev ekranda izleyebilirsiniz. Mekân, benzersiz menüsü, ferah dekor ve konseptiyle hizmetten memnun müşteri portföyünü her geçen gün arttıran bir işletme olarak ön plana çıkıyor.
Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Sektörden haberler...

YORUM YAP