XXXXX

Sevgililer Günü

Aşk kapınızı ne zaman çalar hiç belli olmaz… Mutlu anlarınız mutsuz olduklarınızdan daha fazlaysa şanslısınız, bu durumun da kıymetini bilmelisiniz. Önce heyecan sonra, yılların ve yaşların çoğalmasıyla daha çok huzur olur önceliğiniz.
Her yaşta, her insanda ifadesi farklıdır ama bugün bunu gösterip, hissettirmek için belirlenen özel bir gün… Kalbinde özel biri olanların daha da iyi değerlendirebileceği bir zaman dilimi gibi düşünün. Kaşıkçı Elması’nı almaya mecbur hissetmeyin kendinizi, sizi gerçekten seven için ona sımsıkı sarılmanız bile yetecektir!

***

İlçe gündemimize dünden kaldığımız yerden devam edelim…
CHP’nin ilçe başkanlığı konusunda acayip senaryolar dönüyor ortalarda. CHP’de partinin önde gelen isimlerinden ve seçilmişlerinden oluşan Danışma Meclisi delegelerle mahallelerine göre toplantılar yapmayı sürdürüyor. Belediye Başkanının katılımıyla tabi. Bu arada Selimpaşa’nın bu program dışında kasıtlı mı tutulduğu bir diğer merak konusu. Neyse, CHP’de hareket her zamanki gibi hız kesmeyecek. Kimi zaman perde önünde, çoğunlukla perde arkasında kulisler tüm hızıyla devam ediyor.

 

Haberin devamı 14.02.2012 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…



YORUM YAP