Sertan Güriz ve ekibi kolları sıvadı

Sertan Güriz ve ekibi kolları sıvadı

9.07.2019 12:47:10

Geçtiğimiz sezon Çatalcaspor takımı ile büyük bir çıkış yakalayan ve başarı çıtasını oldukça yükseğe taşıyarak isminden sıkça söz ettiren genç ve başarılı teknik adam Sertan Güriz'in yolu yeniden Silivrispor ile kesişti.

Antrenörlük kariyerine Silivrispor ile başlayan Sertan Güriz yine yeniden Silivrispor ile anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz hafta olağanüstü genel kurulda Akgün Duru'dan başkanlığı devralan Taylan Güraslan ve yönetimi yeni sezonda takımı Sertan Güriz'e emanet ediyor. Geçtiğimiz sezon Çatalcaspor'un başarı çıtasını yükselterek isminden sıkça söz ettiren Sertan Güriz için Silivrispor kesenin ağzını iyice açtı. Çatalcaspor ile bir yıllık daha sözleşmesi devam etmesine rağmen yapılan görüşmelerin ardından devreye giren her iki kulübün ikinci başkanları krizi aştı. Yeni sezon için kolları sıvayan Silivrispor'da teknik patronluğa gelen Sertan Güriz'in yardımcılığını Ümit Algür ve Fatih Türkkan yaparken kaleci hocalığını ise Mücahit Dönmez yapacak.

GÜRİZ KOLLARI SIVADI

Ayağının tozu Silivrispor tesislerine gelen Sertan Güriz yardımcı hocaları ile birlikte geçtiğimiz sezondan sözleşmeleri devam eden oyuncuların raporlarını değerlendirirken yeni dönem için devam edeceği oyuncuları belirlemeye çalışıyor. Ayrıca kadrosunda düşündüğü oyuncularla da tek tek irtibata geçmeye başladı.

YORUM YAP