Sert: Mağdur edildim

Sert: Mağdur edildim

10.08.2016 13:30:50

Yaşanan terör olayları nedeniyle güvenlik açısından çay ocağını taşımak zorunda bırakılan Özkan Sert, Silivri Belediyesinin kendisine başka yer göstermemesi üzerine, “Yaşım 53. Şimdiye kadar Silivrili olmak için mücadele verdim. Silivri'yi terk edeceğim, bir vatandaş olarak arkamızda duramıyorlar!” şeklinde tepki gösterdi. 

“Silivri Belediyesi Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu'na da gittim, AK Parti İlçe Başkanına da, Suna Göçengil'e de (CHP İlçe Başkanı) gittim; bir tanesi yardımcı olamadı” diyen çay ocağı işletmecisi Özkan Sert, gazetemize özel açıklamada bulunarak mağdur edildiğini iddia etti. Devleti ve toplumu hedef alan terör olayı neticesinde kurum ve kişilerin güvenliği açısından çay ocağını bulunduğu işlek noktadan kendi tabiriyle merdiven altı bir yere taşımak zorunda kalan Sert, iş yaşamının sekteye uğradığını söyledi. “Bütün bu sıkıntılar Belediyenin bizim arkamızda duramayışından kaynaklı” diyen Sert'e çevredeki esnaflar vagonların orada kalması için imza toplayarak destek oldu.

YER HAZİNEYE AİT
Özkan Sert, tapu binası önündeki çay ocağı işletmesinin yeni yerinin Mustafa Sorucu'nun binayı yaparken terkini yaptığı Mal Müdürlüğüne kalan yer olduğunu belirtti.

Haber MERKEZİ

YORUM YAP