Sert gündem

Halen Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Tahir Sert'in ismi, bilindiği gibi önümüzdeki yerel seçimlerde Ak Parti Silivri Belediye Başkan Aday Adayları arasında geçmekte.
Metin Karakaş'tı, Hüseyin Turan'dı, Hüseyin Kapısız, Tülay Kaynarca'ydı derken, Sert'in de adaylık çalışmalarını yürüttüğü biliniyor.
Öyle ki Demokrat Parti kökenli Tahir Sert, Ak Parti'nin son Büyük Kongresinde MKYK'ya giren Süleyman Soylu ile iki saate yakın yemekte bir araya gelmiş.
Sert cephesinden bir duyum daha aldım; Saffet-Tahir kardeşler yine hangimiz aday olacak konusunda bir tartışma yaşamış iddiaya göre.
2004'te Çanta'da aynı konuda yaşadıkları fikir ayrılığı abi Tahir Sert lehine sonuçlanmıştı.
Saffet Sert, halı hazırda Silivri Belediyesi Ak Parti Meclis üyesi ve bu dönem grup sözcüsü.
Siyaset bu aynı kanı taşıyan insanları bile birbirine düşürürken, aralarında böyle bir bağ olmayanların fikir ayrılıklarının yol ayrımına dönüşmesi ne kadar kolay siz hesap edin artık.

SİLKENT ‘SİMİT' ÜRETİMİNE BAŞLIYOR
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kısa bir süre önce Ayhan Öztürk'ü, Silkent'in başına getirdi.
Araçlar Amirliği görevinden alınmasının ardından takip eden tatsız yargı sürecini Öztürk, yeni bir görev ve sorumlulukla aşmak için elinden geleni yapmaya çalışacaktır.
Malum Silkent'in mali açıdan sıkıntıları söz konusu.
Her ne kadar kar etmek amacıyla kurulmamış olsa da, gelirlerinin arttırılması zorunlu görünür.
Öztürk, yeni bir atılımla belediye şirketini düştüğü dar boğazdan çıkarmak için simit üretimine başlama kararı aldı.
Kısa bir süre içinde ekmek satışının yapıldığı büfelerde, Silkent ürettiği simitleri de satmaya başlayacak. Hayırlı olsun.

KİPTAŞ 2'DE ASAYİŞ SORUNLARI
KİPTAŞ 2'de oturan vatandaşlar bölgede ciddi asayiş sorunların yaşandığını paylaştı. Emniyetin konu üzerinde durduğunu da belirttiler.
Fuhuş evleri öncelikle Belediye Konutları, ardından Kiptaş 1'de sorun oldu.
Buralarda sorun çözüme kavuşturulurken, Kiptaş 2 şimdilerde aynı sıkıntıyla karşı karşıya.
Emniyet yetkilileri ve site yöneticilerinin işbirliği, vatandaşın desteğiyle sorun tanımlandığına göre çözüme da kavuşacaktır.

KAYNAŞMA YEMEĞİNDE,SOĞUK RÜZGARLAR
Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanlığı tarafından geçtiğimiz Cuma günü Çatalca Şelale Restaurant'a düzenlenen dayanışma yemeğinde Silivrili konuklar arasında soğuk rüzgarlar esmiş.
Organizasyonun gerçekleştirildiği mekana girer girmez karşısında Selami Değirmenci ve beraberindekileri gören Özcan Işıklar'ın, kısa süre içinde programdan ayrıldığı belirtildi.
Yani CHP'lilerin Silivri'de yaşadığı bölünme, partinin Çatalca'daki birlik organizasyonunda da kendini hissettirmiş.
Abdullah Yıldırım, Yılmaz Kandemir, Selami Değirmenci… Işıklar'a muhalif listede üç yılda bu üç isim başı çekti… Etki ve sonuçlarını zaman gösterecek.

YORUM YAP