Şerife Baldöktü Anaokulu’nda incelemelerde bulundular

Şerife Baldöktü Anaokulu’nda incelemelerde bulundular

25.06.2019 10:11:17

Şerife ve Nurullah Baldöktü, Şerife Baldöktü Anaokulu'nu ziyaret ederek ihtiyaç ve durumu hakkında incelemelerde bulundular.

Şerife ve Nurullah Baldöktü, Nurullah Baldöktü İlkokulu bahçe park düzenleme çalışmalarını inceledikten sonra Şerife Baldöktü Anaokulu'na geçtiler. Okulun durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi alan Baldöktüler, Atatürk büstü etrafındaki çiçeklendirme, peyzaj çalışmasının da kısa bir süre önce gerçekleştirdiğini belirterek, tabiat dokunuşlarını burada da sürdürdüklerini ifade ettiler.
Şerife Hanım, “Nurullah Beye benim adıma yaptırdığı iki okul ve daha sonradan yıkılmak zorunda kalan sağlık ocağı ve tüm hayır işleri için teşekkür ederim. Yapıp, Milli Eğitim'e devrettikten sonra okullar ve yaptırdığı yerlerin üzerinden elini hiç çekmedi. Gözümüz, kulağımız hep burada oldu, eğitim gören çocuklarımız ve eğitimcilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermeye büyük özen gösterdik. Çocuklarımızın eğitimi ve eğitimcilerimizin sahip olacağı sağlıklı fiziksel koşullarla ülkemiz güzelleşecek, geleceğimiz aydınlanacaktır anlayışını benimsiyoruz. Aracılığınızla bütün çocuklarımız ve eğitimcilerimize yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde iyi tatiller, başarılı ömürler diliyorum” şeklinde duygularını ifade etti.

Sevginar Sali

YORUM YAP