Serhat Ceylan Çekmeköy Alemdağspor kalesinde

Serhat Ceylan Çekmeköy Alemdağspor kalesinde

30.08.2021 10:02:24

2021-2022 sezonunda ses getirecek transferlere imza atan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, kalesini son olarak BAL takımlarından Karadeniz Ereğli Belediyespor forması giyen yetenekli file bekçisi Serhat Ceylan'a teslim etti.

Kariyerinde 16 BAL maçı bulunan 1993 doğumlu Serhat Ceylan, kalesinde güven veren yönü, yaptığı başarılı kurtarışlarıyla ve topu oyuna hızlı sokması ile tanınıyor. Alemdağ Stadında Kulüp Başkanı Abdullah Civelek, Teknik Sorumlu Aydın Dursun, Yöneticiler Kayhan Çetin ve Yasin Erenoğlu ile birlikte haftanın son antrenmanı izleyerek objektiflere poz veren Serhat Ceylan “ Her iki taraf içinde hayırlı olsun, transferimde emeği geçen Aydın Dursun hocama çok teşekkür ederim. Bundan sonra yeni takımım Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor'un başarısı için mücadele edeceğim ” dedi.

Serhat Ceylan kimdir?

Futbola 2005 yılında Kartal Yunusspor kulübünde başlayan 28 Yaşındaki oyuncu daha sonra Pendikgücü, Selimiyespor, Sancaktepe Belediyespor, Adıyamanspor, Pendikgücü, Kahtaspor, Dolayobaspor, Orhangazi Belediyespor, Bulvarspor, Atlasspor, Gülsuyuspor ve Karadeniz Ereğli Belediyespor formalarını giydi.

Murat Nazik

YORUM YAP