Şen, Eksik yerlere oyuncu bakıyoruz

Şen, Eksik yerlere oyuncu bakıyoruz

15.01.2021 11:27:17

Mono Elektrik B.Çekmece Tepecikspor Teknik Direktörü Enver Şen devre arasında eksik gördükleri bölgelere takviye yapacaklarını söyledi. Şen “Eksik gördüğümüz yerlere oyuncu bakıyoruz. Kulübün bütçesi doğrultusunda araştırdığımız oyuncuları eksiklerimizi gidermek için almaya çalışacağız” dedi.

Transferleri on bir için düşündüklerini, net transferler yapacaklarını dile getiren Şen “Mevki olarak belirtmek istemiyorum ama net oyuncu düşünüyoruz. Kulübün bütçesi doğrultusunda ekonomimize göre kadromuza oyuncu katmayı düşünüyoruz. Transferleri de yapabilirsek en kısa süre içinde tamamlayarak antrenman olarak da iyi bir seviyeye gelmek istiyoruz.” Diye konuştu.

“BEŞİNCİ HAFTADAN SONRA ÇIKIŞ YAKALADIK”

Transferin son gününe kadar arayışlarının süreceğini dile getiren Şen ilk yarı ile ilgili olarak da bir değerlendirme yaparak beşinci haftadan sonra bir çıkış yakaladıklarını söyledi. Şen “Sezona iyi başlayamadık. Beşinci haftadan sonra çıkış yakaladık. Aramıza geç katılan, antrenman olarak hazır olmayan oyuncular vardı. Yeni gelen oyuncuların uyumu tamamlanınca iyi sonuçlar almaya başladık. Şanssız maçlar da oynadık. Öne geçtiğimiz 4-5 maçta sonunda yediğimiz gollerle puanlar bıraktık.” İfadesini kullandı.

“DAHA FAZLASINI DA KAZANABİLİRDİK”

İlk yarıda topladıkları 22 puanın kendileri için iyi bir performans olduğunu dile getiren Şen “22 puan bizim iç in iyi bir puan. Ama daha fazlasını da kazanabilirdik. Amacımız ikinci yarıda yapacağımız transferlerle birlikte Play Off grubunda olmak. Hedefimiz Play Off. İnşallah bu hedeflerimize ulaşabiliriz.” Şeklinde konuştu.

HAFTAYA İKİ HAZIRLIK MAÇI

Bu arada önceki gün kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla ikinci yarı hazırlıklarına başlayan yeşil beyazlıların bu haftayı tek antrenmanla geçireceği, önümüzdeki hafta çalışmalara çift antrenmanla devam edileceği belirtildi. Mono Elektrik B.Çekmece Tepecikspor'un önümüzdeki hafta iki tane hazırlık maçı yapacağı elimize ulaşan bilgiler arasında.

Haber: İskender KORDU

YORUM YAP