Semizkumlar sakinlerine müjde

Semizkumlar sakinlerine müjde

31.03.2021 12:32:32

Muhtar Vedat Yamal, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ilettiği bölge ihtiyaçlarına dair taleplerin karşılandığını müjdeledi. Yamal Bakan Bey ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a, elektrik alt yapısı ve sokak aydınlatmaları ile ilgili mahallesinde başlayacak olan yenileme için, teşekkür ederken, vatandaşlardan 2 ay devam edecek çalışmalar esnasında sabırlı olmalarını istedi.

Semizkumlar Muhtarı Vedat Yamal'dan bölge sakinlerine müjde.

SOYLU VE YILMAZ'A TEŞEKKÜR ETTİ

Yamal, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ilettiği mahallesi ile ilgili yatırım taleplerinin karşılandığını açıkladı ve şu duyuruyu paylaştı: “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile yaptığımız toplantıda Semizkumlar Mahallemizin eskiyen elektrik altyapısı, elektrik direkleri, sokak aydınlatmaları ve kabloların tamamının yenilenmesini arz etmiştim... Bakanımız Süleyman Soylu ve Silivri Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'ın büyük destekleriyle onaylanan yenileme işlemleri 3 gün içinde başlıyor...

Mahalle sakinlerimizden ricam 2 ay sürecek onarımlar esnasında sabırlı olmaları ve eksik olan direk ile aydınlatmaları tarafıma bildirmeleridir. Bu işte emeği geçen ve geçecek olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım…”

Sevginar SALİ

YORUM YAP