Selimpaşa Gönüllüleri dernekleşti

Selimpaşa Gönüllüleri dernekleşti

18.10.2019 13:29:11

2015 yılından bu yana Selimpaşa Gönüllüler Platformu olarak çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Necmiye Türkeş, dernek çatısı altında daha faal ve etkin olmaya hazırlandıklarını, mahalleyi tanıtma, buradaki yaşamı güzelleştirme gayretlerine destek sunmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu söyledi.

2015 yılında başlattıkları Selimpaşa Gönüllüleri Platformu çalışmalarını dernek çatısı altında sürdürme kararı verdiklerini paylaşan Necmiye Türkeş ve dernek sekreteri Çiğdem Dede, Hürhaber Gazetesini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

TÜRKEŞ: ÖĞRENMENİN VE ÖĞRETMENİN YAŞI YOK

Türkeş, milli birlik ve dayanışma hassasiyeti ile başlattıkları faaliyetlerini dernek çatısı altında sosyal yaşam ve ilişkilere yönelik etkinlikler ile sürdürme kararlılıklarını paylaştı. Meme Kanseri farkındalık ayında sağlık semineri, kişisel gelişim programları, anne-çocuk aktiviteleri ve kitap okumaları gibi çeşitli buluşmalar düzenlediklerini ifade eden Türkeş, “Emekli bir öğretmenim. Ama öğretmenin, öğrenmenin yaşı yok. Programlarımızın önemli bir bölümünü Selimpaşa kütüphanesinde gerçekleştiriyoruz. İnsanlar okumaktan, kendini geliştirmekten vazgeçmesinler bunu bir alışkanlık ve yaşamlarının bir parçası olarak düşünerek daima sürdürsünler istiyoruz” dedi.

“Selimpaşa hizmet etmek istiyoruz” diyen Türkeş ve dernek sekreteri Çiğdem Dede, mahallelerini tanıtmaya, anlatmaya, burada yaşayan insanlara katkı sunmayı amaçladıklarını ifade ettiler.

DEDE: DAHA ÇOK YARDIM ETMEK İÇİN SPONSOR DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

Dernek Sekreteri Çiğdem Dede, ikinci el kıyafet yardımının yanı sıra çeşitli kırtasiye desteklerinde de bulunmaya gayret gösterdiklerini ifade ederken, “Daha çok yardım etmek istiyoruz ama bunun için sponsor desteğine ihtiyacımız var. Gönüllülük gayretimize katkı sunmak arzusunda olan herkese kapımız açık” dedi.

“SELİMPAŞA İÇİN ÇABALAMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

Selimpaşa'nın çok kıymetli bir yer olduğunu belirten Türkeş ve Dede, mahallenin özelliklerinin önce çıkartılması ve insanlarının daha huzurlu ve mutlu şekilde birlikte yaşamaları adına ellerinden geldiğince destek sunmaya bundan sonra da devam edeceklerini ifade ettiler.

Sevginar SALİ

YORUM YAP