Selimpaşa evladını bağrına bastı

Selimpaşa evladını bağrına bastı

29.12.2017 10:32:34

İkinci dönem görevi için güven tazelemeyi hedefleyen Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve ekibi, Selimpaşa Mahallesi'ni ziyaret etti, esnaflarla tek tek tokalaştı ve kucaklaştı, bölge halkı ile selamlaştı, alışveriş yapan müşterilerle sıcak sohbetler yaptı. Koçer ve ekibinin ziyareti, mahallede adeta bayram havası yaşattı. Fotoğraflara yansıyan içten sarılışlarıyla her gittiği yerde miting gibi ziyaretler gerçekleştiren Koçer, Genel Kurul öncesi bir kez daha gövde gösterisi yaptı.

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve ekibi, Selimpaşa Mahallesi'ni karış karış gezerek hizmetin devamı ve istikrar için bir dönem daha destek aradı. Koçer ve ekibi, Selimpaşa esnafı ve halkı tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Aracıyla seyir halinde ilerleyen onlarca kişi Koçer'in elini sıkmak ve "hayırlı olsun" dileklerini iletmek için trafiğin ortasında durdu, esnaflar işyerlerinin önüne çıktı günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Koçer listesinden Çağlar Sevim, Gürel Karacaova, Yusuf Çabukel, Salim İnce, Arif Kanık, Suat Bakıcı, Ergun Agu, Muzaffer Sarıbıyık, Şenol Balçık, İlhan Çalış, Halit Kalender, Sait Davulcu, Şafak Yalçınkaya, Aleksan İnce, Şafak Arslan ve Muzaffer Çalışkan'la ziyaretini kaydetti. Koçer ve ekibinin ilk durağı muhtarlık oldu. Önce Selimpaşa Merkez Mahallesi Muhtarı Hasip Önal'ı ziyaret ederek hayır dualarını aldılar akabinde dükkan dükkan esnafları dolaştılar.

SELİMPAŞALI ESNAFLARDAN KOÇER'E AÇIK DESTEK
Selimpaşa esnaflarından İlker Gündüz ve Salih Turan, yeniden aday olan Nuray Koçer ve ekibi ile birlikte esnaflara destek ziyaretlerinde bulundu.

KOÇER: SELİMPAŞA HALKININ SADECE İYİ GÜNDE DEĞİL KÖTÜ GÜNÜNDE DE HEP YANINDA OLDUM
Nuray Koçer, Selimpaşa'yla ilgili duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdi: “Selimpaşa benim doğduğum, büyüdüğüm yer. Bugün buraya Başkan olarak değil, aile dostlarımın bir kardeşi olarak ziyaretlerine geldim. Selimpaşa'ya sadece Başkan olduktan sonra hizmet ettiğimizin kanısında değilim. Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı olmadan önce halkla iç içeydim. İyi günde değil, kötü günde yanlarında olduğumu gösterdim. Şu anda da daha fazlasını gösteriyorum. Bakıyorum, Selimpaşa halkı bunu hissetmiş, unutmuş değil. Tüm bunları göz önünde bulundurarak arkamda dimdik durduklarını gösterdiler. Bizim bir günlük dostluğumuz yok. Kalbimizin bir olduğunu biliyorum. Ben şimdiden kendilerine şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum, iyi ki varlar diyorum.”

YÖNET: NURAY BAŞKANIN ARKASINDAYIZ
Koçer ve ekibine sonuna kadar destek vereceğini bildiren mahalle esnafı aynı zamanda CHP İlçe Yöneticisi Gökhan Yönet, “Selimpaşa'da herkes birliktir. Nuray Başkanın arkasındayız. Yazın bunları. Biz rahatız” dedi.

KURTARMIŞ: NURAY BAŞKANA ESNAFLAR ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Selimpaşa esnafı AK Parti Mahalle Başkanı Mehmet Kurtarmış ise Koçer ve yönetimini destekleyeceğini şöyle ilan etti: “Aslen Gümüşhaneliyim. 30 senedir buradayım. Burada bilfiil ikamet ediyoruz. Etle kemik gibiyiz. Silivri'de yaşamak güzel, Selimpaşalı olmak ve Selimpaşa'da yaşamak ise bambaşka güzel. O yüzden ben taş üstüne taş koyarak hizmetler yapan Nuray Başkana esnafların adına teşekkür ediyorum. Sıcakkanlı, güler yüzlü, mümkün mertebe her esnafın yanında olmaya çalışan bir Başkanımız. Aramıza bir başkasının girmesi mümkün değil.”

GÜL: BAŞKANIMIZLA GURUR DUYUYORUM
Karadeniz Gül Kıraathanesi işletmecisi Neşet Gül de açık açık tarafını belli eden esnaflardan oldu. Gül, “Nuray Koçer'in başımın üstünde yeri vardır. Başkanımızdan her zaman memnunuz. Onunla gurur duyuyorum” sözleriyle desteğini paylaştı.

KURTARMIŞ: YÜZDE 1 MİLYON DESTEĞİZ
Selimpaşa esnaflarından Vedat Kurtarmış, “Kesinlikle destek olacağız, yüzde 1 milyon. Nuray'ın arkasındayız. Ben diyorum, hiç gezmenize gerek yok. İnşallah devam edeceğiz” diye konuştu.

KÖROĞLU: SONSUZ DESTEĞİZ
Mahalle esnaflarından Aykut Köroğlu, Koçer ve ekibine desteğini en üst seviyede sürdüreceğini şu sözlerle belirtti: “Başkanımıza sonsuz desteğiz. Belediye Başkanı adayı olsa yine sonsuz desteğiz.”

BUDAK: BİZ KENDİMİZDEN EMİNİZ
Şimdiden hayırlı olsun dileklerini ileten Eyüp Budak, “Nuray Başkan şaşırabilir, o kendisinden şüphe etsin, biz kendimizden eminiz. Desteğiz” diyerek rengini açıkça belli etti.

ERKAN: DESTEK OLUP OLMAYACAĞIMIN SORULMASI BİLE AYIP
Selimpaşa eşrafından Coşkun Erkan, “Nuray benim çocukluk arkadaşım. Destek verip vermeyeceğimin sorulması bile çok ayıp” diyerek Genel Kurul'da Koçer'i destekleyeceğini deklare etti.

YILMAZ: HER DAİM DESTEĞİZ
Genç esnaflardan İrfan Yılmaz, “Her daim desteğiz. Söylemeye bile gerek yok” dedi.

ÇİL: NURAY ABİMİZE DESTEĞİMİZ SINIRSIZ
Samimiyetle düşüncelerini aktaran Murat Çil, “Patronumun vekili olarak kendisi adına konuşuyorum; Nuray abimize desteğimiz sınırsız. Selimpaşa'dan başkasına oy çıkmaz” diye konuştu.

DURAN: BİR TELEFONLA İŞLERİM YÜRÜYOR
Sonuna kadar destek olduğunu açıklayan Selimpaşa esnafı İlkay Duran, “Benim işlerim bir telefonla yürüyorsa, destek olup olmayacağımı sormanıza bile gerek yok. Allah razı olsun. Biz Oda'mızdan memnunuz. Başka birinin şansı bence olamaz” dedi.

ÖZEN: NURAY ABİMLE BERABERİZ
Selimpaşa'nın berberlerinden Yetkin Özen, “Her zaman arkandayız. Şüphen olmasın. İlk oyumu kullanacağım, Nuray abimle beraberiz” diyerek destek olacağını açıkladı.

BALIKÇIOĞLU: BAŞKANA SONSUZ DESTEĞİMİZ VAR
Su Ürünleri Kooperatif Başkan Yardımcısı Tanju Balıkçıoğlu da Koçer'e sahip çıktı. Balıkçıoğlu, düşüncelerini ve desteğini kısaca şöyle açıkladı: “Sonsuz desteğimiz var Başkana. O kadar seviyoruz. Başkan nasıl mı bu kadar sevildi? Çekirdekten buralara geldi. Emeğiyle geldi. Şu anki görevini de çok iyi bir şekilde yerine getiriyor.”

KÖME: BAŞKANA CANIM FEDA
Seyir halinde ilerlerken Koçer'le sohbet etmek için duraklayan Mehmet Köme'ye destek olup olmayacağı soruldu. “Oy ne ki, sana canımı veririm” diyen Köme, Nuray Koçer hakkında övgü dolu sözler söyledi.

Koçer ve ekibine, sevgi seli fotoğraflara yansıdı.
Haber:
Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Rumeli’den MHP’ye ziyaret
Sonraki » Sınav

YORUM YAP