Şefkat Evinde 23 Nisan coşkusu

Şefkat Evinde 23 Nisan coşkusu

26.04.2016 15:42:35

Edanur Çocuk ve Şefkat Evinin minikleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için özel bir gösteri hazırladı. Eğitim binasında düzenlenen programı; Kotil Vakfı Kurucusu Edanur Çocuk ve Şefkat Evi Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Kotil'in yanı sıra veliler, misafir okul Gümüşyaka Anadolu Lisesi öğrencileri, Okul Müdür Yardımcısı Mevlüt Demirci beğeniyle izledi.

HELVACI: 23 NİSANCUMHURİYET YOLUNDA ATILMIŞEN BÜYÜK ADIMDIR
Programın açılış konuşmasını kaydeden eğitimci Sema Helvacı, “Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920 gününün Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilişinin 96'ncı yılını kutluyoruz. 23 Nisan 1920 günü, Cumhuriyet yolunda atılmış en büyük adımdır. Türk ulusumuzun ve çocuklarımızın bayramını en içten duygularımla kutluyor, bu vesile ile bizlere daha iyi bir gelecek sunmak için canlarını feda eden atalarımızı ve tüm şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.

ETKİNLİKLER RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
Kotil Vakfı öğrencileri İstiklal Marşının ardından hep bir ağızdan Bayrak Şiirini okudu. Mevlana gösterisiyle izleyenleri duygulandıran minikler, horon oyunu ve damat halayı ile keyifli dakikalar yaşattı. Çocuk Bayramı programı minik ellerin duaya açılmasıyla sona erdi.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP