XXXXX

Sefa Dan Önemli Öneriler

CHP’de ne zaman kongre çanları çalsa gözlerin çevrildiği nöbetçi isimlerden biri olan Hakan Sefa, aynı markaja tutuldu yeniden. CHP’nin kendisinden beklentisini karşılayamayacak olmanın çekingenliği ile görevi kabul etmeyen Sefa’nın durumunda bu kez bir değişiklik olur mu belirsiz.
Ama genel anlamda sürdürdüğü sessizliğini bu kez bozarak, bazı temel sıkıntılara işaret ediyor.
Sefa, yerel seçimler öncesinde ilçe yönetimine girecek isimlerden CHP’nin birer muvafakat alması gerektiğini savunuyor. Çok da haklı… Tam ilçe yönetimi toparlandı bir ekip oluştu derken, yerel seçimler ile ilgili adaylık süreçleri her şeyi tepe taklak ediyor.
İlçe Başkanı, ilçe yöneticileri belediye seçimleri için seçildikleri parti görevlerinden istifa etmemeli görüşü çok doğru ve yerinde.
Sefa, kendini dışında tutmadan her kongrede CHP’de göreve talip olan isimlerin oluşturduğu kısır döngüye işaret ederek, bunun aşılması gerektiğini söylüyor. “Biz abilik yapmalıyız” diyerek, yıllardır devam eden aynı isimlerin artık farklı görevler ve sorumluluklar üstlenmesi gerektiğine işaret ediyor.
Sefa bu açıklamaları yaptıktan sonra, işyerinden çıkmakta olan muhabirimiz Tolga Emek kiminle karşılaşıyor dersiniz; CHP İlçe Başkanı Hüseyin Şahin ile…
Şahin’in sebebi ziyaretini de siz bulun…

ÖNEMLİ DUYURU
15 yıla yakın süredir kullandığımız 727 40 01 nolu hattımızda meydana gelen ve günlerdir onarılamayan arıza nedeniyle bize ulaşmak için 728 04 44 nolu telefonu kullanın lütfen.

TARİHTE BUGÜN SİLİVRİ OLAYI
12/12/1940 Salvador gemisi Silivri önlerinde battı. Bulgaristan'dan Filistin'e gittiği açıklanan gemideki 352 Musevi yolcunun 230'u boğularak öldü.

Haberin devamı 12.12.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…



YORUM YAP