Sayfalardan Hayata Projesi birincileri

Sayfalardan Hayata Projesi birincileri

22.05.2019 10:25:52

Sayfalardan Hayata Projesi 2018-2019 eğitim-öğretim yılı yazılı sınavında dereceye giren öğrenciler belli oldu.

Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, kendilerini ifade etmelerini, iletişim ve sosyal becerilerinin gelişmesini desteklemek amacıyla hayata geçirilen Sayfalardan Hayata Projesi'nin 2018-2019 eğitim-öğretim yılı yazılı sınavı gerçekleştirildi. Piri Mehmet Paşa İlkokulu ev sahipliğinde düzenlenen sınav geçtiğimiz günlerde yapıldı. 5. ve 6. snııflar, 7. ve 8. sınıflar, 9. ve 10. sınıflar ile 11. ve 12. sınıfların katıldığı sınavda en yüksek puanı alarak dereceye giren öğrenciler şöyle;

5. VE 6. SINIF BİRİNCİLERİ
Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğrencisi Betül Yassıörenli 1., Fenerköy Ortaokul öğrencisi Eslem Kaya ve İBB Abdülezel Paşa Ortaokulu öğrencisi Berfin Dilman ile Selimpaşa Ahmet Ziylan Ortaokulu öğrencisi Bartu Berke Karaküç 2.'liği paylaşırken, Çayırdere Ortaokulu öğrenişi Elif Kula ve Özel Odak Ortaokulu öğrencisi Elif Gümüşsoy 3.'lüğü paylaştı.
7. VE 8. SINIF BİRİNCİLERİ
Özel Meva Ortaokulu öğrencisi Metehan Çakan 1., Akören Ümit Aksun Ortaokulu öğrencisi Tuğba Özçelik ve Silivri Fatih Ortaokulu öğrencisi Zeynep Suna Yarar 2. ve Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ayşenur Çakmak 3. oldu .

9. VE 10. SINIF BİRİNCİLERİ
Silivri Anadolu Lisesi öğrencisi Sevinç Düzgören ve Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencisi Mehmet Görgülü 1., Silivri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Elif Şükran Üstün ve Gümüşyaka Anadolu Lisesi öğrencisi Zeynep Tezgez 2. ve Özel Meva Anadolu Lisesi öğrencisi Gamze Aleyna Türk 3. oldu.

11. VE 12. SINIF BİRİNCİLERİ
Silivri Anadolu Lisesi öğrencisi Hasan Hüseyin Bozok 1., Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi öğrencisi Berivan Taşdemir 2. ve Prof. Dr. Fuat Sezgin Fen Lisesi öğrencisi Tuana Yıldırım 3. oldu.
Birinci olan öğrenciler Çeyrek Altın, ikinci ve üçüncü olan öğrenciler ise gram altınla ödüllendirilecek.
Renginar SALİ

YORUM YAP