Satrançta hedef yükseldi

Satrançta hedef yükseldi

4.01.2020 10:18:34

TSF İstanbul İl Temsilci Yardımcısı Talha Emre Akıncıoğlu, “2019 yılı Silivrimizde satranç adına başarılı bir yıldı, 2020'ye daha büyük hedefler ile başlıyoruz” dedi.

2019 yılında göstermiş olduğu çalışmalar nedeni ile İstanbul İl Temsilcisi Rıza Öney tarafından teşekkür belgesi verilen TSF İstanbul İl Temsilci Yardımcısı Talha Emre Akıncıoğlu yılsonu değerlendirmesinde şunları söyledi:

AKINCIOĞLU: EN ÇOK TURNUVA YAPAN İLÇELERİNDEN BİRİ OLDUK

“2019 yılı ilçemizde satranç adına oldukça güzel geçti, toplam 15 turnuva ile İstanbul'un en çok turnuva yapan ilçelerinden biri olduk.

İlçemizdeki çok kıymetli antrenörlerimiz okullarımızda satranç eğitimlerine hız kesmeden devam ediyorlar. 2020'de Silivri'nin uzak mahallelerindeki okullarımıza, belediyemizin desteği satranç malzemeleri ulaştıracağız, satrancın her okulda olması için el birliği ile çalışıyoruz.

“ “EGEMENLİĞİN 100. YILI SATRANÇ TURNUVASI” İLÇEMİZİN TANITIMINA KATKI SAĞLAYACAK”

Yine turnuvalarımız 2020 yılında da devam edecek. Özellikle Nisan 2020'de yapmayı planladığımız “Silivri Belediyesi Egemenliğin 100. Yılı Satranç Turnuvası” ilçemizin ulusal anlamda tanıtımına da büyük katkı sağlayacak.

“2020 YILINDA KULÜBÜMÜZE VE İLÇEMİZE BİR KUPA GETİRMEK ADINA HAZIRLIKLARIMIZ SÜRÜYOR”

2019 yılının son sürprizi Silivrispor Satranç Şubesinin hayata geçirilmesi idi, bu noktada da hedeflerimiz var. İnşallah 2020 yılında kulübümüze ve ilçemize bir kupa getirmek adına hazırlıklarımız sürüyor. Satrancın anlamını bilen herkesin ortak yorumu düşünen nesiller bizleri aydınlık yarınlara taşıyacak. Bu vesile ile 2020 yılının tüm insanlık için hayallerinin can bulduğu bir yıl olmasını temenni ediyor, Hürhaber ailesine de her daim satrancın yanında olduğu için şükranlarımı sunuyorum.”

Sevginar SALİ

YORUM YAP