Sarten, Endüstri Meslek Lisesi eğitimcilerini ağırladı

Sarten, Endüstri Meslek Lisesi eğitimcilerini ağırladı

20.09.2019 11:06:18

Sarten Ambalaj firması, sosyal sorumluluk projesi kapsamında destek verdiği Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerini ağırladı.

Türkiye'nin lider ambalaj üreticisi olan, yurt dışında da başarılarıyla gururlandığımız Sarten Ambalaj firması, sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilçemiz eğitimine de maddi manevi desteğini yıllardır sürdürüyor. Firmanın Makine Teknolojileri ile Matbaa Teknoloji Atölyesi kazandırdığı, şu anda yapımını devam ederek Kültür alanı eksikliğini de tamamladığı Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne katkıları sürüyor. Sarten firması, geçtiğimiz gün okulun idareci ve öğretmenlerine Silivri'deki fabrikasını gezdirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sarıbekir, ekibiyle birlikte burada yapılan çalışmaları eğitimcilerle paylaştı. Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Gürsel Ergün, Okulun Müdür Baş Yardımcısı Alptekin Seğmen, Müdür Yardımcısı Neslihan Kubat, Teknik Müdür Yardımcısı Halilcan Gülten ve öğretmenler, fabrikadaki üretim aşamalarını yerinde gördü ve ürünler hakkında bilgi sahibi oldu.
Fabrika gezisinin ardından Sarten firması bünyesinde hizmete yeni açılan Kanepe Restoran'da yemek organizasyonu düzenlendi. Yemekte konuşmalar yapıldı. Sarten Akademi Müdürü Serap Çetin, okulla işbirliklerine ilişkin paylaşımda bulundu.

Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Gürsel Ergün, destek ve davetleri için Sarten Ambalaj firma yetkililerine okulu adına teşekkür etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP