Sarten’den Lions Okulu müdürüne hayırlı olsun

Sarten’den Lions Okulu müdürüne hayırlı olsun

11.07.2019 12:38:29

Sarten Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeren Sarıbekir Güzelbahar, Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi Müdürlüğüne atanan Birol Çetin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sarten Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeren Sarıbekir Güzelbahar, kardeş kurumları Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi Müdürlüğüne atanan Birol Çetin'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini paylaştı. 9 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilen ziyarette Güzelbahar'a eğitim gönüllüsü İnci Aydar da eşlik etti.
Zeren Sarıbekir Güzelbahar, Okul Müdürü Birol Çetin'e hediye de sunarak, görevinde başarı dileklerini iletti, ilçemiz tüm çocuklarına yüzme kursu programı kapsamında hizmet vermeye başlayan havuzla ilgili görevlilerden bilgi aldı. Güzelbahar, öğretmenlerin talebi üzerine, öğrencilerin mutfak uygulamalarını yaptıkları dersliğe ve anasınıfına firmaları tarafından kazandırılan dolapları yerinde inceledi. Müdür Yardımcıları Sedef Tümeğ Küçükoğlu ve Emine Yıldırım, giderilen ihtiyaç için öğretmen ve öğrencileri adına teşekkür ettiler ve öğretmenlerinin memnuniyetini dile getirdiler.
Zeren Sarıbekir Güzelbahar, aynı gün okula ziyarette bulunan Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'la da bir araya gelme fırsatı buldu. Okulda yapılan incelemelerde kendisine eşlik etti.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Osman Kesici, Eğitim gönüllüsü İnci Aydar ve okul yöneticileri, sundukları büyük destek dolayısıyla Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeren Sarıbekir Güzelbahar'a ve Sarten Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş firmasına teşekkür ettiler.

Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Alev Anne Hidroterapi Havuzunda Yüzme Dersleri

YORUM YAP