Sarten Ambalaj Avrasya Ambalaj 2016 fuarında

Sarten Ambalaj Avrasya Ambalaj 2016 fuarında

4.11.2016 10:25:05

Kısa bir süre önce Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından organize edilen Ambalajın Ayyıldızları ödül töreninde 4 ödül kazanan Sarten her yıl olduğu gibi, bu sene de 02 - 05 Kasım tarihleri arasında Tüyap'ta yapılan Avrasya Ambalaj 2016 fuarına katıldı. Sarten hakkında son gelişmeleri yerinde    görebileceğiniz ve bilgi alabileceğiniz stantları Salon 3, No 314B & 315B'de bulunuyor.

Bu yıl 22. kez düzenlenecek olan Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı 2 – 5 Kasım 2016 tarihleri arasında Tüyap'ta düzenlenmektedir. Avrasya Ambalaj Fuarı; yaşamımızdaki her ürüne hayat veren ambalaj ürünleri, gıda işleme-ambalaj makine ve ekipmanlarına yönelik çözümlerin bir arada sergilendiği; 1200'den fazla katılımcısı, 50.000'in üzerinde ziyaretçisiyle her yıl büyüyen; gıda ve gıda dışı tüm endüstrilerin çözüm arayışları ve yatırımları için bölgesinin en çok tercih edilen ticari platformudur.
Farklı bölge ekonomilerinin buluşma noktası İstanbul'da büyüyerek ve gelişerek 22. yılına ulaşan Avrasya Ambalaj Fuarı'na Türkiye, Orta ve Batı Avrupa, Balkanlar, Rusya, Kafkaslar, Orta Asya, Orta Doğu, Kuzey Afrika'dan gıda ve gıda dışı tüm endüstrilerin karar vericileri katılım gösterecektir.
SGS Türkiye Tüketici ve Perakende Bölümü'nün de katıldığı fuara saran - saklayan - sattıran ambalaj ürünleri, ambalajlama ve gıda işleme teknolojilerine yönelik kaliteli, uygun fiyatlı, projeye özel kısa vadede çözümler sunan ulusal üreticiler ile global markalar da katılmaktadır.
Sarten her yıl olduğu gibi, bu sene de fuardaki yerini aldı, ziyaretçiler Salon 3, Stand No 314B & 315B'de firmanın ürünlerini görebilir, yeniliklerini takip etme şansı yakalayabilir.

SARTEN AMBALAJIN AYYILDIZLARINDAN 4 ÖDÜL KAZANDI
Kısa bir süre önce Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından organize edilen Ambalajın Ayyıldızları ödül töreninde Sarten Ambalaj 4 yeni ödül kazanarak, başarı istikrarını pekiştirdi. Endüstriyel ve Taşıma Ambalajları Kategorisinde; OMV "Petrol Ofisi için tasarlanan 10 Lt ve 20 Lt Bidon ile Altın ödül, UN onaylı "235x350 28 Kalınlık 17 kg'lık Metal Ambalaj ile Gümüş ödül, "Polisan Kimya için tasarlanan 1 Lt ve 3 Lt Plastik Şişe ile yetkinlik ödülü kazanırken, içecekler grubunda da TAT gıdanın SEK markalı 2 Lt.'lik Ayran Şişesi ile bronz ödül kazandık.

Haber Merkezi

YORUM YAP