İBB tarafından yollara V Kanal uygulaması

İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığınca Akören Mahallesi-Bekir Sıtkı Say Caddesi yolunda V Kanal uygulaması yapılmakta.

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu devraldı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Masa Tenisinde İl Üçüncüsü oldular

Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi Kıztakımı, İstanbul Valiliği Petrol Ofisi Okul Spor Kulüpleri Ligi Liseler Arası Masa Tenisi Müsabakaları’nda il 3’üncü oldu.

Haliç Üniversitesi’nde AYT provası

Silivri Belediyesi Eğitim Akademisi öğrencileri, Haliç Üniversitesi’nde AYT provası yaptı.

Anaokulu çocuklarına kitap hediyesi

Anaokulu çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı tebrik edilerek “Haydi Çocuklar Boyayalım Silivri’yi Tanıyalım” boyama kitabı hediye edildi.

Barış Manço şarkıları eşliğinde gösteriler sundular

Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Alanı 12. Sınıf öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Uygulama Anaokulu ve Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerine gösteriler sundu.

AK Parti teşkilatından bir dizi ziyaret

AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, meclis üyeleriyle bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

SPOR

,

Öznakkaş 5. viteste 5-2

İstanbul Amatör 2. Küme 3. Grupta zirve mücadelesi veren Öznakkaş kendi sahasında ve seyircisi önünde Yalıköy’ü 5-2 mağlup ederek kritik maçtan istediğini alarak ayrılan taraf oldu.

Çatalcaspor intihar ediyor 3-1

TFF 3.Lig 4.Grupta ligde kalma savaşı veren Çatalcaspor deplasmanda şampiyon Adana 1954 FK önünde puana çok yaklaşmasına rağmen uzatma dakikalarında yediği gollerle sahadan 3-1 yenik ayrılarak bitime bir hafta kala ligde kalma şansını zora soktu.

Y.Esenyurt komadan çıktı 3-2

İstanbul Amatör 2. Küme 2. Grupta oynanan maçta son haftalarda aldığı sonuçlarla zirve yarışında ağır yara alan Yeşilesenyurt kendi sahasında ve seyircisi önünde İzzettin’i 3-2 mağlup ederek kötü gidişe dur dedi.