XXXXX

SANAYİDE SEÇİM HEYECANI


Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi’nde 6-8 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek genel kurulda mevcut başkan Ramazan Saika’nın yanı sıra Ersun Ödemiş de aday olacağını açıkladı. Aldığım duyumlara göre Şoförler Odası Başkanı Zafer Aşkın’ın kardeşi Tayyar Aşkın da genel kurulda başkan adaylarından biri olacak. Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi genel kurulu çekişmeli geçecek anlaşılan. Tüm başkan adaylarına başarılar…

 

IŞIKLAR’DAN BASIN TOPLANTISI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, fuar yoğunluğu içerisinde bu sabah da basın toplantısı düzenliyor. Yapılanlar, yeni dönem projeleri, gündemdeki konular çerçevesinde geniş çaplı bir değerlendirme yapması beklenen Işıklar’ın, açıklamaları merakla bekleniyor.

 

ŞİNASİ GÜNAYDIN’A BELEDİYE TÖRENİ

Silivri’nin önemli kanaat önderlerinden, mali müşavir aynı zamanda 1977-1980 yıllarında Halim Uluşahin’in Başkanlığında SHP Belediye Meclis Üyesi, 1984-1989 yıllarında Sait Girgin’in Başkanlığında CHP Belediye Meclis Üyeliği yapan Şinasi Günaydın için bugün saat 13.00’da Silivri Belediyesi önünde bir tören düzenlenecek.

Cenazesi 31 Mayıs Cuma, bugün öğle namazının ardından Piri Mehmet Paşa Cami'nden kaldırılarak Silivri Asri Mezarlığı'na (eski) defnedilecek.

Merhuma Allah’tan Rahmet, ailesi ve tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum.

 

POPÜLER MÜZİK KONSERİ BU AKŞAM

Volkan Yaran Müzik Atölyesi sunumunda Popüler Müzik Konseri bu akşam saat 20.00’da Ertuğrul Gazi İlkokulu/Ortaokulu Salonunda gerçekleştirilecek. Fikret Kızılok’tan, Yaşar Kurt’a, Sezen Aksu’dan Yeni Türkü’ye, Sertap Erener’e ve daha birçok yorumcunun şarkıları seslendirilecek. Müzikseverlere duyurulur.

 

ÜSTÜNEL ANAOKULU’NDA YILSONU GÖSTERİLERİ

Prof. Dr. Besim Üstünel Anaokulu tarafından bu gün saat 14.00’da düzenlenecek olan programda, minikler yılsonu gösterilerini sergileyecek. Programa velilerin yanı sıra ilçe protokol üyelerinin de katılımı bekleniyor.

 

 

 

 

 

YORUM YAP