Sanatçılar ve Sanatseverler Kulübü Silivri’ye taşındı

Sanatçılar ve Sanatseverler Kulübü Silivri’ye taşındı

28.05.2016 10:57:05

22 Mayıs 2016 Pazar günü sanatçı, yazar, gazeteci Lerzan Öke'nin kurucusu olduğu ve 36 yıl aralıksız başkanlığını sürdürdüğü Sanatçılar ve Sanatseverler Kulübü Derneği'nin toplantısı Silivri Sanatçılar ve Sanatseverler Köyünde verilen brunchla gerçekleştirildi.
Bundan böyle merkezin İstanbul değil Silivri'de olacağını bildiren Öke; yeni kan getirmesi amacıyla, toplumun ve derneğin gelişmesinde rol oynayabilecek, projeleri ile katkı sağlayabilecek yeni üyeler kazandırmayı hedefliyor. Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar'ın da eşi ve çocuklarıyla katıldığı bu etkinlikte, Silivri Emniyet Müdür Yardımcısı, Gülay Tunçer'e, Silivri Kadın Girişimciler Derneği Başkanı, Silivri SİAD ve Trakya SİFED yönetim kurulu üyesi Aynur Süleymanoğlu'na, Dahiliye Uzmanı Dr. Verona Sibel Doina İsmailoğlu'na, Türkiye MEMEDER Derneği Merkez Doktoru Ayten Balıkçıoğlu'na, Silivri Güli Çocuk Yuvası Kurucusu ve Müdiresi Pedagog Nurten Daniş'e, Mektebim Okulları Müdiresi Eğitimci Elvan Özsan'a ve Tiyatro Sanatçısı/oyuncu Özgür Efe Yeşilpınar'a Silivri Kaymakamı tarafından derneğe üyelik rozetleri takıldı.
Aslı Bekarlar'ın rozetini ise Öke kendisi takarak, varlığından duyduğu mutluluğu belirtti. Silivri Emniyet Müdür Yardımcısı Gülay Tunçer'in Fide Projesi ile ilgili bilgilendirme yaptığı, Başkan Lerzan Öke ve Tiyatro Sanatçısı Özgür Efe Yeşilpınar'ın şiir dinletileri ile zenginleşen, samimi bir sohbet ortamında, fondaki müzik ve de leziz yiyeceklerin eşlik ettiği bu buluşma keyifli geçti. Çiçek göndererek toplantıya katılamama mazeretini belirten Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin de bu sanatsal kervana katılması, büyük projelerini müşterek biçimde gerçekleştirmesi temennisiyle, 15 gün sonra, bir sonraki toplantıda görüşmek üzere etkinlik sonlandırıldı.

YORUM YAP