Sanat Şenliğine katılarak ÇYDD’ye destek olabilirsiniz

Sanat Şenliğine katılarak ÇYDD’ye destek olabilirsiniz

12.05.2018 10:24:19

Çınaraltı Sanat Tasarım Şenliği, 12 Mayıs Cumartesi günü ÇYDD Çay Bahçesi'nde bir gün daha devam ederek ÇYDD'ye destek çoğaltılacak.

Gelirinin bir kısmının ÇYDD'ye bağışlanarak amacına ulaşan Çınaraltı Sanat Tasarım Şenliği, talep üzerine bir gün daha uzatıldı. Çeşitli sanatsal çalışmaların paylaşıldığı şenlik, Çatalca'dan sonra 12 Mayıs 2018 tarihinde Cumartesi günü, 11.00-19.00 saatleri arasında, Silivri sahilinde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çay Bahçesi önünde gerçekleştirilecek.

GÜRLEYEN: ORTAK BİR MUTLULUK YAŞIYORUZ
Konuyla ilgili gazetemize açıklamada bulunan Atölye Stanbulin Sanat Yönetmeni Rabia Gürleyen, gelişmeleri şu sözlerle aktardı: “ Sanat, tasarım, el sanatları ve toplumsal faydayı bir araya getirerek Silivri'mizde 2. kez, hayalini kurduğum bir sosyal sorumluluk projesini daha gerçekleştirdiğim için kendi adıma çok mutlu oldum. Ayrıca birçoğu ile bu proje kapsamında tanıştığım arkadaşlarla ortak proje haline getirdiğimiz Çınaraltı Sanat Tasarım Şenliğimizin amaçlarından biri olan ÇYDD'ye bağış hedefimizi de tahminimizin çok üstünde gerçekleştirdiğimiz için ortak bir mutluluk da yaşıyoruz. Bağışımızı Şube Başkanımıza ilettik. Böylece bizim de ÇYDD'nin aracılığıyla destekte bulunduğumuz bir öğrencimiz oldu. Bunlar tarifi mümkün olmayan insanın içini umutla dolduran yardımlaşmalar.

“DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN HERKESE TEŞEKKÜRLER”
Bu sebeple öncelikle tüm ekip adına, şube başkanımız Mübeccel Çeşmecioğlu'na sonuna kadar yanımızda olup bizi desteklediği ve şenlik alanında ÇYDD olarak bizi ziyaret etme inceliğini gösterdikleri için çok teşekkür ediyorum. Senliğe eserleri ve işleri ile katılan arkadaşlara ve bizi orada yalnız bırakmayan dostlara da ayrıca tekrar şükranlarımı iletiyorum.

“DESTEĞİMİZİ ÇOĞALTMAK İSTİYOR VE HERKESİ BEKLİYORUZ”
Senliğimiz 5-6 Mayıs'ta bitti. Fakat bu tarihlerde soğuk hava nedeniyle gelemeyen dostların isteği ve Mübeccel Çeşmecioğlu'nun da teşviki üzerine ÇYDD'nin Silivri sahildeki Çay bahçesinde 12 Mayıs cumartesi günü satışlarımıza biraz daha küçük bir ekiple 1 gün daha devam edeceğiz. Sanata el yapımı işlere ilgisi olan kız çocuklarının eğitimini önemseyen ÇYDD'ye desteğimizi çoğaltma isteğimize katkıda bulunmak isteyen tüm dostları bekleriz.”
Cumartesi günü etkinliğe katılacak sanat, el sanatları ve tasarım ekibi; Abdullah Mutlu -Sedef Kakma, Ahsen Bedu Seramik, Arzu Başarır-Tekstil tasarımları- Gülçin Denizoğlu ve Merve Kır- dekoratif boyama, Handan Şengezer -Resim Nilay Akalın-takı, miyuki tasarımlar ve Rabia Gürleyen Seramik.
Renginar SALİ

YORUM YAP