Şampiyonun kupasını Balcıoğlu verdi

Şampiyonun kupasını Balcıoğlu verdi

15.06.2016 14:33:52

2015-2016 Futbol Sezonunda Silivri'ye tek şampiyonluk getiren takımı olma unvanını alan Gazitepespor son oynadığı ve 8-0 kazandığı müsabakanın ardından Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu'nun elinden şampiyonluk kupasını aldı.

Silivri'nin en eski yerleşimlerinden biri olan Gazitepe'de şampiyonluk şarkıları söyleniyor. Bu sezon tüm kategorilerde şampiyon çıkaramayan Silivri takımlarından kendini ayıran Gazitepe ilçenin gurur kaynağı oldu. Oluşturduğu kadrosu ile tüm rakiplerini bir bir yenerek hedefine ulaşan Gazitepespor'da hafta sonu oynadığı Esenyurt Örnek İdman Yurdu takımını 8-0 yenerek şampiyonluğunu garantiledi. Silivri Stadı'nda oynanan ve doksan dakika sonunda 8-0 kazandığı maçın bitiş düğdü ile birlikte kupa sahibini buldu.

SPORUN BÜTÜNLEŞTİRİCİ ÖZELLİĞİ
Kendi saha ve seyircisi önünde fırtına gibi bir oyun sahneleyen ve sahnelediği oyununu da 8-0 galibiyetle süsleyen Gazitepespor takım kaptanı Taner Gürkan'a kupası Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu tarafından verildi. Kendisi de Gazitepespor'un eski takım kaptanlarından olan Balcıoğlu kupa merasiminde yaptığı konuşmasında; “Sporun ne kadar bütünleştirici bir oyun olduğunu tekrar tekrar gün yüzüne çıkarmaktayız. Öyle ki bu şampiyonlukla birlikte tüm köy stada gelmiş ve takımlarını destekliyor olarak görmek beni ve tüm Gazitepelileri duygulandırmıştır. Yaşlısından gencine hemen herkes statta takımlarının yanında. Ne güzel bir görüntü yaşıyoruz. Şampiyonluk Gazitepe'ye ve Silivri'ye yakışıyor. Bu sezon ilçemiz tek şampiyon çıkardı futbol branşında bu takıma emeği geçen herkesi kutluyorum. Takımın hocası Şahin Çeşmecioğlu'nu takımın başkanı kaptanı her şeyi olan Taner ve Özal Gürkan'ı ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bir üst kümede de başarılarının devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Engin AKIN

YORUM YAP