Şampiyonluk şarkıları Silivri’den yükseliyor: 2-0

Şampiyonluk şarkıları Silivri’den yükseliyor: 2-0

28.03.2017 12:16:24

Grubunda emin adımlarla yoluna devam eden Silivrispor evinde ağırladığı Yeşil Bursa takımını 2-0 ile geçerek zirve yarışında Bodrum takımının en yakın takipçisi olmaya devam ediyor. 

Silivri Stadı'nda oynanan ve doksan dakikanın özellikle ikinci yarısında mükemmel bir oyun sahneleyen Silivrispor ikinci yarıda birde penaltı atışından yararlanamadı ama üç puanı hanesine yazdırdı. Kendi saha ve seyircisi önünde maça çıkan Silivrispor'u Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Silivri İlçe Spor Müdürü Emrah Babuşçu ve Silivrispor yönetim kurulu üyeleri birlikte takip ettiler. Müsabakanın ilk yarısında Silivrispor takımı rakibi kendi sahasında karşılayarak oyunu kontrolü altında tuttu. İlk yarıda İbrahim Fatih, Fahri Eren ve Adem Çalık ile yakaladıkları kontra ataklarda etkili olan Silivrispor maçın 21.dakikasında kalesinde gördüğü gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Maçın 42.dakikasında Yeşil Bursa takımının orta sahasında görev yapan Berat Ustabaşı ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. İlk yarı tam bir orta saha mücadelesi şeklinde geçti. İkinci yarıya daha istekli ve arzulu başlayan Silivrispor müsabakanın 51.dakikasında penaltı atışı kazandı. Silivri adına kazanılan bu penaltı atışını Adem Çalık auta yolladı. Maçın 67.dakikasında İbrahim Fatih Dilek gol perdesini açtı ve durumu 1-0 Silivri lehine yaptı. Lig başında takıma dahil edilen ama cezasından dolayı takımda bir türlü yer bulamayan Aykut Sevim'in ilk kez sahaya çıktığı maçın 71.dakikasında mükemmel bir tek vuruş ile durum 2-0 Silivri lehine oldu. Bu golün ardından başka gol olmadı ve müsabaka ev sahibi Silivri'nin 2-0 üstünlüğü ile noktalandı.
ŞAMPİYONLUĞA İNANDILAR
Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Silivri Stadı tam bir şenlik alanına dönüştü. Taraftarlar ve oyuncular bir bütün halinde şampiyonluk şarkıları söyleyerek bir sonraki maç için galibiyet sözü verdiler.

BURSA TAKIMI HAKEME İSYAN ETTİ
Yeşil Bursa takımı müsabakanın bitimi ile birlikte hakem triosunun üzerine yürüyerek uzun süre itirazlarda bulundu.

SOYUNMA ODASINDA GALİBİYET POZU
Taraftarlarıyla bütünleşen Silivrispor soyunma odasına gittiğinde takım kaptanı Yunus Yaşar yöneticileri takım odasına çağırdı. Silivrispor soyunma odasına Silivri Kulübü İkinci Başkanı Süleyman Gencoğlu, Genel Kaptan Yusuf Temel ve Futbol Şube Sorumlusu Mutlu Memiş girdi. Takım ile birlikte soyunma odasında galibiyet pozu veren yönetim kurulu üyeleri oyuncuların prim artışı isteklerine de kayıtsız kalmadı.


KALKO TARAFTARLARIN ARASINDA MAÇI TAKİP ETTİ
İki hafta önce kendi sahasında oynanan maçta ceza alan Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko maçın doksan dakikasını tribünde taraftarla birlikte takip etti. Her kaçan pozisyonda tribünde taraftarlarla birlikte isyan eden Kalko birbiri ardına gelen gollerin ardından yine taraftarlarla bir bütün olarak galibiyeti birlikte kutladılar.

YORUM YAP