Salon Aysel, açılışını gerçekleştirdi

Salon Aysel, açılışını gerçekleştirdi

21.09.2019 14:56:21

Güzellik ve kişisel bakım sektörüne yeni bir adres daha katıldı.Aysel Bakır'ın sahipliğinde Salon Aysel Kuaför Güzellik Salonu, Silivrililerin hizmetine açıldı.

Kiptaş 1 karşısı, Bahçem Kafe yanındaki adreste 21 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilen açılışa Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, BBP Silivri İlçe Başkanı Ramiz Aksu, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Yeni Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan, Silivri Rizeliler Dernek Başkanı Sinan Abdullah Azder, belediye birim müdürleri, işletme sahibinin yakınları ve davetliler katılanlar arasındaydı. Açılış kurdelesi hayırlı uğurlu olsun dilekleriyle kesildi. Başkan Volkan Yılmaz, ilçemize yeni bir işletme kazandıran Aysel Bakır'a teşekkür ederek, hayırlı işler ve bol kazançlar diledi.

Modern tarzdaki dekorasyonu ve şıklığıyla konuklarına ferah bir atmosfer sunan işletmeyi çok beğendiklerini belirten davetliler, sahibini tebrik ederek başarı dileklerini ilettiler.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP