Saldırı kınandı

Saldırı kınandı

5.03.2019 14:10:58

Pazar günü Yeni Mahalle'de bulunan Cumhur İttifakı Seçim İrtibat Ofisinde gerçekleştirilen saldırı ile ilgili 4 kişi göz altına alınırken, siyasilerden de kınamalar geldi.

Pazar günü Garden arkası olarak bilinen bölgede gerçekleştirilen Cumhur İttifakı seçim irtibat bürosu saldırısını olay yerinde inceleyen Cumhur İttifakı, Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, “Seçim bürosuna yapılan saldırıyı gerçekleştirenler yargı önünde hesap verecek" ifadelerini kullandıktan sonra konuyla ilgili şu açıklamada bulundu: "Birileri, yakmak, yıkmak, kırmak ve dökmek için bahaneler üretip huzuru bozmak adına haince saldırılar yapıyorlar. Bu hain şer odaklarını ve onun destekçilerini şiddetle ve nefretle kınadığımızı her kesin bilmesini isterim. Milli menfaatler noktasında yapılan bu birleşmeden kim veya kimlerin rahatsız olduğu ortadadır. Bu tip saldırgan ve provokatif eylemler ile sonuç alınamayacağını, Türkiye sevdalısı kalpleri yıldıramayacaklarını bilmeliler. Cumhur İttifakının birleştirici gücü bu tip saldırılar ile dizginlenmez. Biz desteği ve mücadele azmini milletimizden takdir ve başarıyı rabbimizden alıyor ve buna iman ediyoruz. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin de ifade ettiği gibi La galibe İllallah lafzının tecellisini 1 Nisan sabahı tüm Türkiye'de göreceğiz.”

AVLU KINADI

AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve DYP Silivri Belediye Başkan Adayı Halide Avlu, saldırıyı kınadılar.

SALDIRI İLE İLGİLİ 4 GÖZALTI

Silivri'de Yeni Mahalle'de bulunan Cumhur İttifakı Seçim İrtibat Ofisi'ne yönelik Pazar günü gerçekleştirilen taşlı saldırı ile ilgili Pazartesi günü 4 kişi gözaltına alındı.

Silivri Yenimahalle'de bulunan Cumhur İttifakı Seçim İrtibat bürosunun taşlanmasıyla ilgili C.T., ifadesi doğrultusunda daha sonra E.B, S.U ve F.B. de gözaltına alındı. 4 şüpheli, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. 3 kişi savcılık ifadeleri sonrasında serbest bırakılırken C.T. mahkemeye sevk edildi. C.T. daha sonra "Mala Zarar Vermek" suçundan adli kontrol uygulanarak ve yurtdışına çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı.

IŞIKAR VE GÖZENGİL DE SALDIRIYI KINADI

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, Cumhur İttifakı Seçim İrtibat Bürosuna yapılan saldırı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Saldırıyı kınayan CHP İlçe Başkanı Göçengil şunları söyledi: “Seçim çalışmalarının sükûnetle, karşılıklı saygı çerçevesinde sürdürülmesi bizim öncelikli hassasiyetimiz. Böyle bir saldırının demokrasiyle içselleştirilmesi kesinlikle mümkün değildir. Cumhur İttifakı seçim irtibat bürosuna yapılan saldırıyı esefle kınıyor, böyle bir olayın ilçemizde bir daha yaşanmamasını gönülden diliyorum” dedi. Işıklar, Cumhur İttifakı Seçim Bürosu'na Yapılan Saldırıyı Kınadı

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Yeni Mahalle'de bulunan Cumhur İttifakı seçim bürosuna yapılan saldırıyı kınadı. Saldırıyı alçakça bulduğunu ifade eden Işıklar: “Silivri'de seçimleri huzur içerisinde tamamlayacağız. Yarış fikirlerde olacak, başkasını değersiz hale getirmek hiç kimseyi değerli yapmaz. Cumhur İttifakı seçim irtibat bürosuna yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Biz bu seçimi Silivri'de örnek bir şekilde tamamlamak istiyoruz. Volkan kardeşim ve ekibine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

YORUM YAP