XXXXX

Şahin Isınma Turlarında

Yılladır her türlü görüş sorumuzu “Aktif siyaset yapan arkadaşlara yöneltin” diyerek çeviren Hüseyin Şahin’in artık basından kaçacak yeri kalmadı. Aktif siyaset yapmadığını söylerken, pasifize olduğunu da hiç söylemedi gerçi. Her daim CHP’nin kıyısında, köşesinde bir katkısı, etkisi hissedildi.
Şimdi tüm açıklığı ile ortada, resmen ilçe başkanı oldu. Hüseyin Şahin’in yapıcı ve iyi niyetli yaklaşımına bakıp onu yöneteceklerini sananlar bence yanılmaya hazırlansın. CHP’de iki başlı ilçe başkanlığı endişelerini gidermeyi Şahin kendine görev edinir bunu söylemeye bile gerek yok.
Siyasetin her yüzünü ezberleyecek kadar aşina olan Şahin, yenileme ihtiyacı hissediyorum zor bir süreçte görev aldı. Ama CHP’de kolayı hiç olmadı zaten. Rahatlık, huzur ile hiç bağdaşmayan bir yapısı var partinin. Bura rağmen bu en tantanalı olması gereken dönemde sükûnet veren bir durum yaşanıyor şu anda. Yerel seçimlerde çok mümkün değil ama en azından genel öncesinde duygusallık ikinci plana alınarak, profesyonel bir yaklaşım sergilemeli özellikle yönetim kadrosu. Kişisel çıkar ve beklentilere zemin oluşturmak için genel başarı olmazsa olmaz.
Hayırlı olur inşallah.

RUHSAT ŞEFLİĞİNDE SIKINTI
Ruhsat başvurusunda bulunan vatandaşlar işlemin 15-20 günden önce tamamlanmadığından şikayetçi. İşlemlerin daha hızlı yapılması, memurların daha fazla yardımcı olması gerektiği düşüncesini paylaşıyorlar.
Başkan Işıklar da birim müdürleriyle yaptığı görüşmede vatandaş memnuniyetine işaret etmiş son derece isabetli bir şekilde. Bütün olay bu aslında. Vatandaşı memnun etmek, memnuniyetsiz şekilde belediyeden göndermemek. Belediyenin işlerini yapmanın yanı sıra burada çalışan personel vatandaşın işini yapmanın da kendi görevleri olduğunu unutuyor galiba.

Devamı 02 Mart 2011 tarihli Hürhaber Gazetesi'nde

YORUM YAP