XXXXX

Şahin E Bak!

CHP İstanbul İl Başkanı Bahri Şahin, Pazartesi günü CHP’li Milletvekilleri Mehmet Haberal ile Mustafa Balbay’ın da sanıkları arasında bulunduğu 2. Ergenekon davasının duruşmasını takip etmek için Silivri’deydi. Aynı akşam CHP Silivri İlçe Örgütü’nde ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kollarıyla bir araya geldi. İl Başkanının ziyareti ile ilgili bilgi almak için İlçe Başkanı Hüseyin Şahin’i aradım, genel konuların konuşulduğunu söyleyerek, sorumu geçiştirdi. Sonradan konuşulanları öğrenince açıklamada bulunmamasına alındım ama bir ilçe başkanına partisinin iç meselelerini konuşmak değil, susmak yakışırdı. Hak verdim.
Şahin konuşmadı ama olup biteni öğrendim. İl Başkanı, geçtiğimiz günler kızı belediyede işe başladı diye ilçe başkanlarının istifasını basın açıklamasıyla isteyen gençlik kollarına sormuş, “Hanginiz üniversite mezunu? Belediyede aranan kadrolarda çalışabilecek niteliğe kaçınız sahipsiniz?”  Ses yok. İl Başkanı devam etmiş; “Bugüne kadar yaptığınız çalışmaları gösterin” cevap “Hık mık”... “Bundan sonra yapacağınız çalışmaları anlatın, gösterin…” yine ses seda yok. “Belediye başkanı, belediyede kimi işe alacağını size mi soracak!” diyen İl Başkanı Şahin, “Ya işinize bakın ya da istifa edin” deyip, konuya son noktayı koymuş.
Valla gerçekten bunları söylediyse bugüne kadar CHP’nin bu il başkanını tanımadığım için pişman oldum. Siyasi şantajlara boyun eğmek en büyük kayıptır.
Siyasetçi değilim ama hayatımda kısasa kısastan hiç vazgeçmedim. Korkularımın üstüne gözü kara şekilde gitmem gerektiğini öğrenecek kadar yaşadım. İnsan korktuğu kadar cesur da olabilir. Bunun için seçim yapmalı, ya cesur ya korkak olacaksınız.
Hüseyin Şahin, İl Başkanından biraz daha fazla feyz alsın!

GÖKSU ADAY
Geçtiğimiz dönem AK Parti’den Belediye Meclis Üyesi görevini yürüten Turan Göksu’dan söz etmiyorum. Mehmet Göksu’nun adaylığı paylaşmak istediğim. Benim köftecilerden biri nihayet ciddi bir siyasi atağa kalkıştı!

Haberin devamı 11.08.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…



YORUM YAP