XXXXX

Sahil Çalışmaları Beğenildi

Yapım aşamasındaki sıkıntılar unutuldukça ve çalışmalar tamamlandıkça Silivri Belediyesi’nin sahilde gerçekleştirdiği düzenleme ile ilgili beğeniler daha sık, net olarak ifade edilmeye başlandı. Yapım aşamasıyla, tadilat genel olarak sıkıntı demek. Ama sonuçtan büyük bir çoğunluğun memnun olduğunu görmek çekilen çileye değdiğinin göstergesi.

ÇÖPLERİN TOPLANMASI
HAKKINDA ŞİKAYET
Hafta sonu yazlıkçı ve günü birlik ziyaretçilerin etkisinde çoğalan çöp kapasitesinin üstesinden gelme konusunda sıkıntı var. Çöpler şikâyetlere konu olmadan önce toplanmıyor, sokak temizliği bir türlü rayına sokulamadı. Belediyenin İletişim Merkezi’ne gelen şikâyetlerin niteliği de tahminimce aynı molozlar/çöpler/temizlik! Bu konuda daha radikal önlemler alınmalı. Özellikle yaz sezonunda temizlik işlerini yürüten firma daha fazla özen göstermeli.

BAŞSAĞLIĞI
Güneş Demirkol’un annesi Emine Sengel, Pazar günü hayat mücadelesini kaybetti. Dün gerçekleşen cenaze töreninden sonra da Silivri’de toprağa verildi. Merhumeye Allah’tan Rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Haberin devamı 19.07.2011 tarihli Hürhaber Gazetesi’nde…


YORUM YAP