Şahane bir organizasyon

Şahane bir organizasyon

30.04.2019 15:15:15

6. Geleneksel İbrahim Şentürk Trap Turnuvası ve Bahar Şenlikleri, Silivri Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği'nin evsahipliğinde şahane bir organizasyonla gerçekleştirildi.

Silivri Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği'nin Sezai Yeşilkurt başkanlığında ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 28 Nisan Pazar günü Şaban Fidan Atış Poligonu Değirmenköy Gölet Yolunda gerçekleştirdiği 6. Geleneksel İbrahim Şentürk Trap Turnuvası ve Bahar Şenlikleri etkinliği yoğun katılım ve renkli görüntülere sahne olarak gerçekleştirildi.
Turnuvaya AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Kaymakamımız Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk, İlçe Jandarma Komutanı Güngör Kıraslan, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve Yönetimi, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve yönetimi, İBB Meclis Üyesi Sami Barlas, Meclis Üyeleri, Silivri Esnaf Sanatkar Odası Başkanı Nuray Koçer ve yönetimi, Silivri Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı ve Yönetimi, Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan ve Yönetimleri, mahalle muhtarları, Silivrispor yöneticileri katılım gösterdi.

YILMAZ'DAN TRAP MÜJDESİ
Etkinliğe katılan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, marka kent çalışmaları kapsamında ilçemize uluslar arası düzeyde yarışmaların gerçekleştirileceği trap alanı kazandırma sözünü yeniledi.

ANA SPONSORLAR
Etkinlik Yalçın Dorse ve TREDER Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şentürk, Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi, Çorlu ATM NİSSAN Plaza, Silivri ÇETAŞ FORD ve ISUZU, Silivri MOODY'S CAFE ana sponsorluğunda gerçekleştirildi.
YABAN TV, Medya Danışmanı The Great Wild Life Aybeniz Orhan, Marmara ve Trakya Federasyonları programa destek sundu.
Silivri Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği'nin Sezai Yeşilkurt, “Protokolümüzün kıymetli üyeleri yanı sıra Türkiye'nin her yerinden gelen, kardeş kulüp başkanlarımıza ve yöneticilerine, yurtdışından katılım gösteren atıcılarımıza, tüm üyelerimiz, misafirlerimiz ve kıymetli ailelerine sonsuz teşekkür ederiz…” dedi.

YARIŞLARIN GALİPLERİ
Turnuvada gerçekleştirilen trap yarışlarında Yakup Yıldırım 1., İsmail Durgut 2. ve Gökhan Sönmez 3. oldu.

DESTEKÇİLER PLAKETLE ONURLANDIRILDI
Silivri Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği adına Başkan Sezai Yeşilkurt, etkinlik ve çalışmalarına destek verenlere organizasyonda teşekkür plaketleri sundu.
Haber
Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Örnek davranış
Sonraki » Silivri'den...

YORUM YAP