Sağlıklı yaşam için küçükler de bilgilendirildi

Sağlıklı yaşam için küçükler de bilgilendirildi

7.03.2017 09:03:42

Bu yıl “Sağlıklı yaşam için sen de bir söz ver” konseptiyle kutlanan Yeşilay Haftası'nda Liderim Anaokulu öğrencileri de bağımlılıklar konusunda aydınlatıldı.

Liderim Anaokulu, 1-7 Mart Yeşilay Haftası dolayısıyla Yeşilay Silivri Şube Başkanı Ülkenur Büke ve ekibini ağırladı. Yeşilay Haftası vesile kılarak toplumun bağımlılık konusunda bilinç ve farkındalık düzeyini artırmayı hedefleyen Yeşilay, okullarda da öğrencilerle bir araya geliyor, küçük yaşlarda onları aydınlatmaya devam ediyor.
Liderim Anaokulu da miniklerini bilgilendirmek adına yetkilileri okulunda ağırladı. Bu yıl “Sağlıklı yaşam için sen de bir söz ver” konseptiyle kutlanan haftada çocuk, genç, yaşlı demeden herkesin hem bilgilendirilmesi hem de doyasıya eğlenmesi bekleniyor. Yeşilay Silivri Şube Başkanı Ülkenur Büke, Liderim Anaokulu öğrencilerine kendini ve çalışma arkadaşlarını tanıttı, Yeşilay'ın üstlendiği sorumluluğu anlattı ve miniklere Yeşilcan'la Boyama kitabı, Abur Cubut Değil, Meyve Sebze Yerim konulu yap-boz, Yeşilay bileklikleri, Yeşilay logolu kalemtraş ve balonları hediye etti. Liderim Anaokulu öğrencileri de Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Fatma Tepe'nin öğretmenliğinde yaptıkları el işi çalışmalarında zararlı bağımlılıklardan biri olan sigaranın akciğerlere verdiği zarara dikkat çekti.
Renginar SALİ

YORUM YAP