Sağlam; “Oyuncularım işini yaptı”

Sağlam; “Oyuncularım işini yaptı”

11.05.2019 14:02:32

Cuma günü Velimeşe Stadı'nda oynanan ve doksan dakikasının sonunda ev sahibi Ergene Velimeşe takımının 2-0 üstünlüğü ile noktalanan 2. Lig Play-Off Ergene Velimeşe-Nazilli Belediyespor maçının ardından Velimeşe teknik patronu Özgür Sağlam durum değerlendirmesinde bulundu.

  1. lig yükselme Play-Off müsabakasında evinde misafir ettiği Nazilli Belediyespor'u 2-0 yenerek önemli bir avantaja sahip olan Velimeşespor'da teknik patron Özgür Sağlam yaptığı açıklamasında; “Nazilli takımının ne denli güçlü ve zorlu bir rakip olduğunu oynadığımız eleme maçında da görmüş olduk. Biz bu ligde yeniyiz. Bunu her defasında üstüne basa basa dile getiriyorum. Yeni bir takım olmamıza karşı iyi bir ekip olduk. Oyuncusuyla, teknik heyetiyle, yönetimi ile bir bütün olabildik. Bu bütünlüğü de gerek saha içinde gerekse de saha dışında gösterebiliyoruz.

İLK YARI İŞİ BİTİRDİK

Nazilli Belediyespor büyük bir camia aynı grupta mücadelemizi verdiğimiz ve birbirimizi iyi tanıyan iki takımız. Maça iyi konsantre olduk. İlk yarı oyunun ağırlığını orta sahamızdan alıp kanatlara taşıdık sonucunda ise birbiri ardına gelen gollerle neticeye gidebildik. Rakibimizin ilk yarıda bir oyuncusunun kırmızı kartla oyun dışı kalması hem bizim hem de kendilerinin oyun anlayışını baştan sona etkiledi. Rakibimizin eksik kaldığı bölgelerde biz çoğalarak baskımızı arttırdık ve akabinde de gollerin sevincini yaşadık.

SAKİNLİĞİMİZİ KORUDUK VE MAÇI KAZANDIK

Maçta ikinci yarı ise farkı kaçırdık. Birbiri ardına yakaladığımız pozisyonları cömertçe harcadık. Müsabaka çok büyük bir farkla da bitebilirdi. İkinci yarıda aradığımız gol gelmeyince oyuncularım gol yememe adına ellerinden geleni yaptılar. Tekrar söylemek isterim ki güçlü bir rakip karşısında iyi sonuç aldık. Haddinden fazla hırslılar ve bu da kendilerine ve oyunlarına olumsuz etki yapıyor. Biz olabildiğince sakinliğimizi koruyarak mücadelemizi devam ettirdik ve sonuca ulaştık.

İKİNCİ MAÇTA DA FAVORİ BİZİZ

İkinci maçımız Nazilli sahasında olacak. Bu maça da hazır ve kazanma adına istekliyiz. Her ne kadar rakibimiz güçlüyse de bizim de gücümüz ortadadır. Avantajlı bir skorla gidiyoruz. İnşallah Nazilli'de de avantajımızı koruyarak mücadelemizi verip son maç olan finale ismimizi yazdırmak en büyük isteğimiz olacaktır. Allah'ın izni ile finale çıkıp orada da 2. Lig hayalimizi gerçekleştireceğiz.

  1. LİG YOLU BİZE AÇIKTIR

Böyle zor bir maçta özellikle de hafta içinde bizlerin yanında olan herkese teşekkürü bir borç bilirim. Tribünlerde tüm Trakya'dan sporsever dostlar vardı. Silivri'den, Çorlu'dan, Çatalca'dan, Kırklareli'nden, Tekirdağ'dan, İstanbul'dan gönül dostlarımız bizleri desteklemek adına yanımızdaydı. Öncelikle onlara teşekkür ederim. Ayrıca ilçemiz sporseverlerine ve bize inananlara da teşekkür ederiz. Ne kadar güçlü bir camia olduğumuzu gösterdik, Trakya birleştiğinde yekvücut olduğunda bükülmez bir bilek olduğunu gösterdik. İşte bu bilinçle bu bütünleşme ile yolumuza devam ediyoruz. Trakya'nın gücünü arkamıza alarak Allah'ın da izni ile 2. Lig yolu bize açık olacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

 

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Umutlar!
Sonraki » Yılmaz, Bahçeli ile görüştü

YORUM YAP